ΗΠΑ

Αμερικανικό υπ. Άμυνας: Ρωσικά πλοία έσπευσαν στη Μαύρη Θάλασσα για να ανασύρουν το MQ-9 Reaper

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι έχει ενδείξεις πως ρωσικές δυνάμεις επιχειρούν να ανασύρουν τα συντρίμμια του αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους MQ-9 Reaper που κατέπεσε την Τρίτη στη Μαύρη Θάλασσα.

«Πράγματι έχουμε ενδείξεις ότι η Ρωσία πιθανότατα κάνει προσπάθειες να ανασύρει τα συντρίμμια του MQ-9… Ωστόσο, θεωρούμε εξαιρετικά απίθανο να καταφέρουν να αποκομίσουν οτιδήποτε χρήσιμο», είπε σήμερα ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, ο ταξίαρχος της Πολεμικής Αεροπορίας Πατ Ράιντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται πληροφορίες από αμερικανό αξιωματούχο (ο οποίος δεν κατονομάζεται), ρωσικά πλοία έσπευσαν στην περιοχή όπου συνετρίβη το αμερικανικό MQ-9 Reaper, χωρίς να προκύπτει μέχρι στιγμής πως κατάφεραν να ανασύρουν συντρίμμια του μη επανδρωμένου αεροσκάφους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ