ΗΠΑ

Ντάλας: Άγριος καυγάς στο αεροδρόμιο - Επιβάτιδα χαστούκισε υπάλληλο

Οι δυο τους ξεκίνησαν να τσακώνονται λεκτικά και πρόσωπο με πρόσωπο στο αεροδρόμιο του Ντάλας (Dallas Fort Worth International Airport).

Ένας άλλος άντρας, κάποια στιγμή μπαίνει ανάμεσά τους, για να τους χωρίσει και να λήξει το όλο θέμα. Έχει με πλάτη την επιβάτιδα και πρόσωπο τον εργαζόμενο της Spirit Airlines, η οποία είναι μία αμερικάνικη αεροπορική εταιρεία πολύ χαμηλού κόστους.

Όπως μιλάνε και φωνάζουν και οι τρεις, η γυναίκα ξαφνικά χαστουκίζει τον εργαζόμενο της αεροπορικής, ο οποίος γίνεται έξαλλος και μοιάζει μαινόμενος. Ξεφεύγει από τον άντρα, παρά την προσπάθεια του να τον συγκρατήσει, όπως την κυνηγάει παραπατάει και τη ρίχνει κάτω και αυτήν από τα πόδια, κυλιούνται και όταν σηκώνονται της δίνει μπουνιά στον σβέρκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον συγκρατεί ο άντρας ενώ μπαίνουν και άλλοι μπροστά του, κρατώντας τον για να μην ξαναχτυπήσει τη γυναίκα που έχει απομακρυνθεί.

Όπως γνωστοποιήθηκε, ο εργαζόμενος τέθηκε σε αναστολή από την αεροπορική εταιρεία.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...