ΗΠΑ

ΗΠΑ: Νεκροί και δεκάδες τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου στο Μιζούρι

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον πενήντα τραυματίστηκαν όταν τρένο συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο φορτηγό στην πολιτεία Μιζούρι των ΗΠΑ (μεσοδυτικά), με αποτέλεσμα να εκτροχιαστούν η μηχανή και οκτώ βαγόνια, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN επικαλούμενο τον Έρικ Μακένζι, υπεύθυνο της υπηρεσίας ασθενοφόρων στην κομητεία Τσάριτον.

Στον συρμό της Amtrak επέβαιναν 243 επιβάτες και δωδεκαμελές πλήρωμα, σύμφωνα με την αμερικανική σιδηροδρομική εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Λος Άντζελες – Σικάγο, εκτροχιάστηκε “μετά τη σύγκρουση με απορριμματοφόρο σε ισόπεδη διάβαση“.

Φωτογραφίες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ταξιδιώτες δείχνουν βαγόνια να βρίσκονται πεσμένα στο πλάι της σιδηροτροχιάς, επιβάτες να δραπετεύουν από τα πλαϊνά παράθυρα, στο μέσο μιας αγροτικής περιοχής. Το Γαλλικό Πρακτορείο δεν μπόρεσε αμέσως να επιβεβαιώσει τη γνησιότητα αυτών των εικόνων.

Την Κυριακή, άλλη αμαξοστοιχία που εκμεταλλευόταν η Amtrak προσέκρουσε σε αυτοκίνητο σε ισόπεδη διάβαση που δεν είχε αυτόματα εμπόδια στην Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις από τους επιβάτες του οχήματος, σύμφωνα με τo αμερικανικό δίκτυο NBC.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Η Ελλάδα θα χρησιμοποιεί μόνιμα βουλγαρική αεροπορική βάση για να επεκτείνει επίσημα την παρουσία της στην Μαύρη Θάλασσα

Βούλγαροι Βουλευτές: Εάν τα αμερικανικά αεροσκάφη ανεφοδιασμού επιστρέψουν στη Βουλγαρία, η Ελλάδα πρέπει να αναπτύξει...