ΗΠΑ

Μυστικοί αστυνομικοί συλλαμβάνουν διαδηλωτές με...ταξί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς η κοινωνική αναταραχή μαίνεται στη Νέα Υόρκη, ένα βίντεο εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη, το οποίο δείχνει κατά πως φαίνεται ένα "μυστικό" αστυνομικό αυτοκίνητο που μοιάζει με ένα κίτρινο ταξί της Νέας Υόρκης.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά μέσω Twitter @dertyduchess, αφηγείται από έναν περαστικό, ο οποίος εντοπίζει ένα "NYC cab cop car". Το άτομο πήγε να πει, "αυτή είναι η πιο τρελή μ.... που έχω δει." Καθώς το άτομο περπατούσε κοντά στο όχημα, επεσήμανε πώς κρατούσαν "κάποιον" μέσα στο αμάξι.


Ένας χρήστης του Twitter απάντησε στο βίντεο λέγοντας: "Οι μπάτσοι στη Νέα Υόρκη προσποιούνται ότι είναι οδηγοί ταξί, ώστε να παγιδεύσουν διαδηλωτές ... Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου ούτε να ακούσω τίποτα τόσο άσχημο ".

Παρόλο που δεν υπάρχουν επίσημες αναφορές ότι η αστυνομία της Νέας Υόρκης (NYPD) χρησιμοποιεί μυστικές καμπίνες, έχουν υποβληθεί πολλά αιτήματα στο NYPD μέσω του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης για να εξετάσει το ζήτημα σε βάθος που πάει πίσω στο 2015. Αυτό που βρήκαν είναι ότι το NYPD λειτούργησε ένα μικρό στόλο αυτών τέτοιων αυτοκινήτων τότε. Ωστόσο, ο στόλος έχει εξελιχθεί σε νέα μοντέλα ταξί...

 

GALLERY

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ