ΗΠΑ

Ν.Τραμπ: Ξεκινά την δική του εκπομπή με «real news» που παρουσιάζει η... νύφη του (βίντεο)


Είδε κι απόειδε με τον καταιγισμό των fake news από τα mainstream media ο Ντόναλντ Τραμπ και αποφάσισε να βάλει μπρος την δική του εκπομπή, που θα μεταδίδει αποκλειστικά «αληθείς ειδήσεις».

Η εκπομπή, που όπως φαίνεται έχει ως αποκλειστικό σκοπό να απαριθμεί τα επιτεύγματα του Αμερικανού προέδρου ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα με παρουσιάστρια την ίδια τη νυφη του Τραμπ (ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την... αντικειμενικότητά της) και μεταδόθηκε μέσω Facebook.

Ενώ λοιπόν τα υπόλοιπα media εστιάζουν στις ραγδαίες εξελίξεις στον Λευκό Οίκο, μετά την καρατόμηση του Ράινς Πρίμπους και του Άντονι Σκαραμούτσι, η εκπομπή της Λάρα Τραμπ αποφάσισε να προβάλλει τις «μεγάλες επιτυχίες» της διοίκησης του πεθερού της την περασμένη εβδομάδα.

«Βάζω στοίχημα ότι δεν ακούσατε τίποτα για τα επιτεύγματα του προέδρου την εβδομάδα που πέρασε, αφού υπάρχουν τόσα fake news εκεί έξω», εμφανίζεται η έγκυος σύζυγος του Έρικ Τραμπ να λέει στο ξεκίνημα της πρώτης εκπομπής, που έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια views.

Στη συνέχεια, η Λάρα Τραμπ δηλώνει περήφανη που ο πεθερός της δώρισε τον μισθό του τελευταίου τριμήνου στο υπουργείο Παιδείας, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Τραμπ «έναν πρόεδρο που βάζει τις ανάγκες της Αμερικής πάνω από τις δικές του». Επίσης, επισημαίνει ότι η ανεργία βρίσκεται στα χαμηλότερα καταγεγραμμένα επίπεδα από το 2001 και ότι η «οικονομία ανθεί», παραλείποντας ωστόσο να διευκρινίσει ότι η μείωση της ανεργίας είναι ένα φαινόμενο που εξελίσσεται σταδιακά την τελευταία εξαετία.

Μετά από μια άλλη συνοπτική αναφορά στις άλλες... σπουδαίες πράξεις του Τραμπ την εβδομάδα που πέρασε, όπως την επίσκεψη σε ένα στρατιωτικό νοσοκομείο και στο υπουργείο Μετανάστευσης, η νύφη του Τραμπ κλείνει την εκπομπή με ύφος επαγγελματία ρεπόρτερ: «Ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε. Είμαι η Λάρα Τραμπ και αυτά ήταν οι αληθινές ειδήσεις».

https://www.youtube.com/embed/vxHF-GecYHI

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ