Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Το φυσάνε και δεν κρυώνει-Τι ξέρουν οι Ρώσοι και εξέθεσαν στην Μόσχα το τουρκικό όχημα KİRPİ μαζί με πιστόλια και πολυβόλα;

Εξοργισμένος και σοκαρισμένος είναι ο τουρκικός τύπος και το Σαράι του Σουλτάνου Ερντογάν, με την κίνηση από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας να εκθέσει τουρκικής κατασκευής εξοπλισμό ως τρόπαια στην Μόσχα, εις ανάμνηση μιας άλλης έκθεσης με γερμανικά όπλα των Ναζί το 1943.

Τουρκικά μμε: Δείτε τι έκανε η Ρωσία όταν κατέλαβε το τουρκικής κατασκευής στρατιωτικό όχημα KİRPİ

Η κίνηση της Ρωσίας, η οποία κατέσχεσε το τουρκικής κατασκευής ανθεκτικό στις νάρκες στρατιωτικό όχημα KİRPİ που παρήγαγε η BMC, ήταν να το τοποθετήσει σε περίοπτη θέση στο «Μουσείο Τροπαίων» που δημιουργήθηκε στον λόφο  Ποκλόνναγια Γκορ, μαζί με άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα, όπλα και προϊόντα στρατιωτικής τεχνολογίας που ανήκουν σε ξένες χώρες, ιδιαίτερα στο ΝΑΤΟ, αναφέρει μεγάλη τουρκική εφημερίδα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φουάτ Σαφάρωφ από το Medyagünlüğü.com, το μουσείο περιέχει περισσότερα από 30 οπλικά συστήματα και αντικείμενα από πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Τουρκία, Σουηδία, Τσεχία, Νότια Αφρική, Φινλανδία, Αυστραλία, Αυστρία, μαζί με ουκρανικό στρατιωτικό εξοπλισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σχετικά με την έκθεση: «Είναι μια πολύ λαμπρή ιδέα. Ο κόσμος πρέπει να τα δει αυτά».

Το τουρκικής κατασκευής στρατιωτικό όχημα KİRPİ

Στην είσοδο της έκθεσης υπάρχει το κείμενο «Η ιστορία επαναλαμβάνεται», η οποία αναφέρεται στην ανεπιτυχή προσπάθεια των Γερμανών να εισβάλουν στα σοβιετικά εδάφη στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο".

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι η έκθεση με κατασχεθέντα οπλικά συστήματα και εξοπλισμό θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

Στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου αναφέρεται: «Εκτός από τα ελαφρά και βαρέα όπλα των στρατών ξένων κρατών μελών του στρατιωτικού μπλοκ του ΝΑΤΟ, είναι επίσης μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, συστήματα επικοινωνίας και εξοπλισμός των Ουκρανών.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι πρώτη η Σοβιετική Ένωση είχε εκθέσει επίσης τα όπλα που καταλήφθηκαν από τον γερμανικό στρατό το 1943 και πρόσθεσε: «Η ιστορία επαναλαμβάνεται».

Στην έκθεση, την οποία επισκέφτηκε πολύς κόσμος περιμένοντας σε ουρές, συμπεριλήφθηκε και ένα σημείωμα με αναλυτικές πληροφορίες για το τουρκικό όχημα BMC KİRPİ, το οποίο παρακολουθήθηκε με ενδιαφέρον.

Αναφέρεται ότι το τουρκικής κατασκευής θωρακισμένο όχημα  KİRPİ κατασχέθηκε στο ουκρανικό μέτωπο ενώ σε άλλο μέρος της έκθεσης εκτίθενται επίσης τουρκικά πιστόλια και πολυβόλα”, καταλήγει το άρθρο.

Όποιος νομίζει ότι το ρωσικό καθεστώς εξέθεσε τυχαία το τουρκικό όχημα μαζί με φορητό οπλισμό, κάνει λάθος

Η Μόσχα έχει απτά και σοβαρά στοιχεία, ότι η “ λυκοφιλία” με την Άγκυρα έχει λάβει τέλος, και οι Τούρκοι ετοιμάζονται να παίξουν ακόμα και με την Συνθήκη του Μοντρέ, λαμβάνοντας πιθανόν ανταλλάγματα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, λόγω φυσικά οικτρής οικονομικής κατάστασης.

ΗΠΑ και Τουρκία ετοιμάζονται να συνεργαστούν και στην Μέση Ανατολή, ενώ τα ανταλλάγματα που ζητά η Άγκυρα φτάνουν φυσικά μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ.

Καλό θα ήταν ο ελληνισμός να είναι σε πλήρη εγρήγορση για όσα ετοιμάζονται στην περιοχή μας, στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης " ειρήνης", η οποία δεν υπάρχει ουσιαστικά μετά το κραχ του 2008, ενώ τα παγκόσμια συμφέροντα πλέον είναι τεράστια. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...
Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...