Γιουσέφ και Χαμάς
Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Σπάει την σιωπή του γιος ιδρυτικού μέλους της Χαμάς! "Είναι τρομοκράτες, τους παράτησα και έγινα Χριστιανός! Δουλεύουν για το Ιράν όχι για τους Παλαιστίνιους"

Ο γιος ενός ιδρυτικού μέλους της παλαιστινιακής Χαμάς έσπασε την σιωπή του και καταδίκασε την τρομοκρατική οργάνωση. Ο ίδιος στράφηκε εναντίον της ίδιας του της οικογένειας και έγινε Χριστιανός όταν είδε τις φρικαλεότητες της ομάδας. 

«Δεν νοιάζονται για τους Παλαιστίνιους, τους χρησιμοποιούν ως ανθρώπινη ασπίδα» δήλωσε ο Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονιστικές Αποκαλύψεις

Ο Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ εγκατέλειψε την Μέση Ανατολή και έγινε Χριστιανός. Παρείχε μυστικές πληροφορίες στο Ισραήλ και έπειτα αιτήθηκε άσυλο στις Ηνωμένες Πολιτείες, έγραψε το Fox News.

«Γεννήθηκα στην καρδιά της ηγεσίας της Χαμάς... και τους γνωρίζω πολύ καλά. Δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους της Παλαιστίνης. Είδα την βαρβαρότητά τους το 1996 όταν πέρασα σχεδόν ενάμιση χρόνο στην φυλακή της Μεγιδδώ... Σκότωσαν τόσους πολλούς Παλαιστίνιους τότε που αποφάσισα πως δεν μπορούσα να συνεχίσω με αυτό το κίνημα. Έπρεπε να το κάνω. Ακόμη και εάν η Χαμάς μου πρόσφερε πολλά... Ήμουν σαν πρίγκιπας σε αυτόν τον κόσμο... αλλά δεν το ευχαριστιόμουν. Στράφηκα ακόμη και εναντίον στην ίδια μου την οικογένεια... επειδή δεν μου άρεσε η Χαμάς και σήμερα 25 χρόνια μετά είναι οι κυβερνήτες της Γάζας και βλέπουμε τι είναι ικανοί να κάνουν» δήλωσε ο Γιουσέφ.

Οι δηλώσεις του έγιναν σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τις μαζικές δολοφονίες της Χαμάς σε ισραηλινές γειτονιές στα σύνορα με την Λωρίδα της Γάζας.

«Η Χαμάς δεν είναι εθνικό κίνημα. Η Χαμάς είναι ένα θρησκευτικό κίνημα με τον στόχο της εγκαθίδρυσης ενός ισλαμικού κράτους» τόνισε ο Γιουσέφ. «Δεν νοιάζονται για τον εθνικισμό. Στην πραγματικότητα είναι ενάντια σε αυτόν. Απλά χρησιμοποιούν τους Παλαιστίνιους για να επιτύχουν τους σκοπούς τους, ο μακροχρόνιος στόχος τους είναι να μετατρέψουν την Μέση Ανατολή σε ένα ισλαμικό κράτος» πρόσθεσε ο Παλαιστίνιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος δήλωσε πως ο πραγματικός ένοχος πίσω από αυτήν την κατάσταση είναι το Ιράν, ο γνωστός σπόνσορας της τρομοκρατικής ομάδας. 

«Το Ιράν είναι ο πραγματικός ένοχος σε αυτήν την κατάσταση. Η Χαμάς δεν δουλεύει προς όφελος του παλαιστινιακού λαού, η Χαμάς δουλεύει για το Ιράν. Αυτοί κυβερνούν την Χαμάς. Οπότε λένε ψέματα για τον εθνικισμό, δεν είναι ένα εθνικό κίνημα... Χρησιμοποιούν τον παλαιστινιακό λαό ως ανθρώπινη ασπίδα» ανέφερε, ενώ έκλεισε λέγοντας πως «πρέπει να απελευθερώσουμε την Γάζα από την Χαμάς. Το Ισραήλ κάνει την μεγαλύτερη χάρη στην Παλαιστίνη καταστρέφοντας την Χαμάς».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...