Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Νέο επεισόδιο στη ρωσο-τουρκική λυκοφιλία! Ρώσος ειδικός: Αυτό είναι το ισχυρό όπλο που μπορεί να αναπτύξει ο Ερντογάν κατά της Ρωσίας

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέκτησε ένα ισχυρό όπλο με τη μορφή των ηγετών του ουκρανικού εθνικού τάγματος "Αζόφ" και μπορεί να αναπτυχθεί εναντίον της Ρωσίας, προειδοποίησε ο Ρώσος δημοσιογράφος, Βλαντιμίρ Χομιάκοφ (Vladimir Khomyakov), για παράδειγμα, σε περιοχές όπου τα συμφέροντα της Μόσχας και της Άγκυρας συγκρούονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Τουρκία δέχθηκε στο έδαφός της τους αρχηγούς του ουκρανικού εθνικού τάγματος Αζόφ, που απελευθερώθηκαν από την αιχμαλωσία ως αποτέλεσμα ανταλλαγής μεταξύ Μόσχας και Κιέβου.

Ωστόσο, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα μπορούσε να λειτουργήσει ως κάτι περισσότερο από απλώς μεσολαβητής. Είναι πιθανό ότι θα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον πόρο που έλαβε για δικούς του σκοπούς, σημείωσε ο δημοσιογράφος και δημόσιο πρόσωπο Βλαντιμίρ Χομιάκοφ σε άρθρο του στο Tsargrad.

Επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η Άγκυρα προσπαθεί ενεργά να αυξήσει την επιρροή της στη Συρία και τον Καύκασο, όπου συγκρούονται τα συμφέροντα Τουρκίας και Ρωσίας.

Οι νεοναζί, οι οποίοι, σύμφωνα με τους όρους της ανταλλαγής, δεν έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στη Nezalezhnaya, μπορούν να γίνουν το εργαλείο του Ερντογάν για να φυτέψει τη δική του πρωτοβουλία σε αυτές τις περιοχές.

Για παράδειγμα, ριζοσπάστες μπορούν να στρατολογηθούν κρυφά για να συμμετάσχουν σε στρατιωτικές εκστρατείες εναντίον του συριακού κυβερνητικού στρατού ή της Αρμενίας. Μια άλλη επιλογή είναι ότι οι Αζοφίτες μπορούν να γίνουν εκπαιδευτές για φιλότουρκους μαχητές που δραστηριοποιούνται πέρα ​​από τον Καύκασο και τη Μέση Ανατολή.

Επιπλέον, δεν πρέπει να απορρίψουμε την επιλογή ότι οι νεοναζί θα χρησιμοποιηθούν στη διαδικασία αποσταθεροποίησης της κατάστασης στις λεγόμενες «τουρκόφωνες» εθνικές δημοκρατίες της Ρωσίας, πιστεύει ο συγγραφέας του άρθρου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στρατός Ξηράς 0

Το ελληνικό σύστημα LASER “Μινώταυρος” έγινε αντικείμενο έρευνας ξένων εταιρειών-Εξουδετερώνει στόχους άνω των 23000 ποδών (Βίντεο)

Θα τοποθετηθεί σε νησιά μικρονήσους κατά τουρκικών drone-Σούκος : Πρέπει να τα τοποθετήσουμε τα συστήματα στα νησιά για...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Διαμόρφωση τακτικής για την Ελλάδα: H παροχή εγγύς αεροπορικής υποστήριξης από τα Ρωσικά μαχητικά καταλύτης στην εξέλιξη των επιχειρήσεων

Παρά την αριθμητική υπεροχή 10:1 έναντι της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας, η Ρωσία έχει τεθεί σε επισφαλή θέση και...