Ένοπλες Συρράξεις

Απόστρατος στρατηγός των ΗΠΑ: H Ουκρανία θα επιστρέψει στην Κριμαία το 2023

Αυτό δήλωσε στο ετήσιο Φόρουμ Ασφαλείας της Βαρσοβίας, το οποίο μεταδόθηκε από τα πολωνικά ΜΜΕ.

«Είναι πολύ νωρίς για να γιορτάσουμε τη νίκη, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι πριν από το τέλος της χρονιάς οι Ουκρανοί θα σπρώξουν τους Ρώσους πίσω  και στις 23 Φεβρουαρίου την παραμονή του πολέμου και μέχρι το τέλος του επόμενου καλοκαιριού θα καταλάβει την Κριμαία», είπε ο Χότζες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η Ουκρανία έχει φτάσει σε μια τέτοια δυναμική που είναι ήδη μη αναστρέψιμη. Γνωρίζουμε από την ιστορία ότι ο πόλεμος είναι μια δοκιμασία θέλησης και υλικοτεχνικής υποστήριξης. Είναι σαφές ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες έχουν περισσότερα κίνητρα από τους Ρώσους", είπε ο στρατηγός.

Ταυτόχρονα, είναι βέβαιος ότι η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα καταφέρει να καταστρέψει την ενότητα της Δύσης, την οποία προσπαθεί να κάνει με όλες της τις δυνάμεις.

"Το Κρεμλίνο θέλει να παρατείνει τη σύγκρουση και αναμένει ότι εμείς - ΗΠΑ, Βρετανία, Πολωνία, Γερμανία - θα χάσουμε το ενδιαφέρον μας και δεν θα υποστηρίζουμε πλέον την Ουκρανία. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί", είπε ο Χότζες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Τρέχουν και δεν φτάνουν”: Μετά τις επιθέσεις με Ουκρανικά Drones αποδείχθηκε γυμνή η προστασία των Ρωσικών “πίσω αεροδρομίων”

Τα ουκρανικά UAV προσπάθησαν να επιτεθούν σε πολλά ρωσικά αεροδρόμια στα μετόπισθεν ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τη...