Ένοπλες Συρράξεις

Ρωσία: Του χτυπάει το χέρι με βαριοπούλα για να αποφύγει την επιστράτευση (βίντεο)

Ήδη έχουν καταγραφεί φαινόμενα «εξόδου» των πολιτών που βρίσκονται σε στρατεύσιμη ηλικία από τη Ρωσία για να αποφύγουν την επιστράτευση του Πούτιν. Όμως, κάποιοι καταφεύγουν σε πιο δραστικά μέτρα, όπως αυτός που θα δείτε παρακάτω, που ζήτησε από τον φίλο του να του σπάσει το χέρι χρησιμοποιώντας βαριοπούλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως φαίνεται, ο συγκεκριμένος άνδρας θέλει να αποφύγει την επιστράτευση επικαλούμενος τραυματισμό. Για αυτό και στο βίντεο ντοκουμέντο, που μετέδωσε η DailyMail, φαίνεται να τον βοηθάει ο φίλος του.

Ο στρατεύσιμος, λοιπόν, απλώνει το χέρι του πάνω σε μια επιφάνεια και ο φίλος του τον χτυπάει με τη βαριοπούλα και φεύγει τρέχοντας από τον χώρο που βρίσκονταν.

Βέβαια, δεν έχει γίνει ακόμη σαφές αν το χέρι του όντως έσπασε από το χτύπημα και αν ο άνδρας απέφυγε την επιστράτευση που κήρυξε ο Πούτιν. Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι άνδρες προσπαθούν να αποφύγουν τη στρατολόγηση με κάθε τρόπο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Διαμόρφωση τακτικής για την Ελλάδα: H παροχή εγγύς αεροπορικής υποστήριξης από τα Ρωσικά μαχητικά καταλύτης στην εξέλιξη των επιχειρήσεων

Παρά την αριθμητική υπεροχή 10:1 έναντι της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας, η Ρωσία έχει τεθεί σε επισφαλή θέση και...