Ένοπλες Συρράξεις

Ουκρανία: Ο Ζελένσκι συγκαλεί το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας ενόψει των ανακοινώσεων Πούτιν

Την ανακοίνωση για τη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας στη σκιά των ανακοινώσεων του Πούτιν, έκανε ο γραμματέας Τύπου του Ζελένσκι, Σέρχι Νικιφόροφ, προσθέτοντας ότι η ατζέντα της ημερήσιας διάταξης θα ανακοινωθεί αργότερα.

Θεωρείται βέβαιο ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ουκρανίας θα εξετάσει τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η επικείμενη προσάρτηση των τεσσάρων περιοχών από τη Ρωσία και θα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του Κιέβου, σε διπλωματικό και στρατιωτικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σίγουρο μπορεί ακόμη να θεωρηθεί πως η Ουκρανία δεν θα αναστείλει την αντεπίθεση που έχει εξαπολύσει το τελευταίο διάστημα, σε μια στιγμή μάλιστα που – κατά το Κίεβο – η αντεπίθεση αυτή έχει θεαματικά αποτελέσματα.

Άλλωστε είναι ακόμη νωπή η δήλωση προεδρικού συμβούλου της Ουκρανίας ότι ο πόλεμος θα σταματήσει όταν η Ουκρανία απελευθερώσει ή Το Ντονέτσκ ή το Λουγκάνσκ, κάτι που – κατά τον Μικαΐλο Ποντόλιακ – θα είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη κατάρρευση του ρωσικού στρατεύματος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τα Ίμια θα είναι το νέο ''Ναγκόρνο'' για τους Τούρκους; Γιατί ενεργοποιήθηκε η Εφεδρεία στην Αττική για πρώτη φορά στον ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ'';

Τούρκους αστρολόγους επιστρατεύει το καθεστώς Ερντογάν : "Μόλις περάσουν οι επόμενοι 2 μήνες, θα είμαστε μια χώρα...