Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Αποκάλυψη: Ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ γύρω από το Snake Island

Το Snake Island εμφανίζεται τακτικά στις εκθέσεις του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU), δεν σταματούν να προσπαθούν να επαναφέρουν το νησί υπό τον έλεγχό τους και το επιτίθενται συνεχώς, καθώς και ρωσικά πλοία που παραδίδουν προσωπικό και όπλα στο νησί. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με στρατιωτικό αναλυτή, εκδότη του περιοδικού Arsenal of the Fatherland, Alexei Leonkov, οι ουκρανικοί πύραυλοι και αεροσκάφη κατευθύνονται από τον αμερικανικό στρατό.

Ένα από τα επεισόδια της υπεράσπισης του Serpentine περιγράφηκε πρόσφατα, από τον βουλευτή της Κρατικής Δούμας Andrei Gurulev. Ανέφερε τις λεπτομέρειες της επιχείρησης για την παράδοση των συστημάτων αεράμυνας Pantsir και Tor στο Zmeiny. Σύμφωνα με τον ίδιο, ουκρανικοί πύραυλοι επιτέθηκαν στο νησί ακριβώς τη στιγμή που πλωτός γερανός με ένα Pantsir επί του πλοίου και πλοία συνοδείας το πλησίασε. Ουκρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι Tochka-U και πύραυλοι κρουζ κατά των πλοίων Neptune, έπληξαν το νησί και τα πλοία.

Αποδεικνύεται ότι η παρακολούθηση της κατάστασης στο Zmein και η καθοδήγηση ουκρανικών πυραύλων, πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά. Οι Ουκρανοί πύραυλοι γνώριζαν τι συνέβαινε στο νησί, όπου βρίσκονταν τα ρωσικά πλοία και πυροβόλησαν εναντίον τους με ακρίβεια. Αν, και το νησί βρίσκεται δεκάδες χιλιόμετρα από τις θέσεις βολής των βλημάτων. 

Οι Αμερικανοί παρέχουν εικόνες εκπληκτικής ανάλυσης

Έχουν τέτοιες δυνατότητες οι Ένοπλες Δυνάμεις; Ή μήπως κάποιος τους βοηθά, για παράδειγμα οι Ηνωμένες Πολιτείες;

«Πράγματι, είναι ήδη γνωστό ότι οι Αμερικανοί μοιράζονται πληροφορίες πληροφοριών με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, τις οποίες, παρεμπιπτόντως, δεν κρύβουν ιδιαίτερα», είπε ο Alexei Leonkov. Οι Ουκρανοί λαμβάνουν πληροφορίες από αμερικανικούς αναγνωριστικούς δορυφόρους, διαστημόπλοια για τηλεπισκόπηση της Γης.

Οι Αμερικανοί παρέχουν εικόνες εκπληκτικής ανάλυσης. Προς το συμφέρον των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, εργάζονται αμερικανικά αναγνωριστικά αεροσκάφη, καθώς και στρατηγικά drones που περιπλανώνται πάνω από το έδαφος της Ρουμανίας. Από εκεί μπορούν να δουν τη Μαύρη Θάλασσα μέχρι την Κριμαία. Συγκεκριμένα, το αμερικανικό στρατηγικό drone Global Hawk, εντοπίστηκε επανειλημμένα εκεί.

 

Όλο αυτό το σύμπλεγμα δεδομένων νοημοσύνης καθιστά δυνατή τη λήψη μιας ολοκληρωμένης εικόνας και πληροφοριών, σχετικά με αυτό σε πραγματικό χρόνο. Επομένως, όταν κάτι κινείται προς το Snake Island, όλα λαμβάνονται αμέσως για συνοδεία από αμερικανικά μέσα αναγνώρισης.  

Στη συνέχεια, τα μάχιμα πληρώματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας πηγαίνουν σε θέσεις βολής, στρέφουν τους πυραύλους τους στον στόχο κατόπιν εντολής από drones. Αυτά μπορεί να είναι τόσο από συστήματα πυροπροστασίας όσο και από drones, που φέρουν όπλα κρούσης. Όλοι τους πυροβολούν στις συντεταγμένες που τους παρέχονται.

«Αλλά, από την άλλη πλευρά, όταν πιάνονται αιχμάλωτοι Ουκρανοί, συχνά λένε ότι οι διοικητές τους, τους εγκατέλειψαν, ότι δεν είχαν καμία σχέση, δεν είδαν τι γινόταν στο πεδίο της μάχης…», αναφέρει ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας Andrei Gurulev.

 Το θέμα εδώ είναι ότι τέτοιες πληροφορίες πληροφοριών κατέχει το διοικητικό επιτελείο του ουκρανικού στρατού, καθώς και ειδικοί από τις αμερικανικές και βρετανικές ειδικές δυνάμεις, που συνδέονται με αυτό. Μόνο αυτοί οι τύποι έχουν ειδικούς κωδικούς πρόσβασης, όταν τους διαρρέουν πληροφορίες πληροφοριών μέσω του συστήματος Starlink, μετά το οποίο τις παρέχουν στον ουκρανικό στρατό.

Στο ερώτημα, αν οι Ουκρανοί συνεργάζονται με τους Αμερικανούς πρακτικά σε ένα ενιαίο σύστημα συντεταγμένων, απαντά ο βουλευτής:

«Ναι ακριβώς. Υπάρχουν έμμεσα στοιχεία ότι οι ίδιοι ειδικοί βρίσκονταν στο Azovstal και στο Azot. Αλλά τώρα υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτοί οι άνθρωποι, όταν η κατάσταση έγινε απελπιστική και φαινόταν η αιχμαλωσία, απομακρύνθηκαν. Νομίζω ότι, μπορεί να υποτεθεί ότι αυτοί ήταν ακριβώς τέτοιοι ειδικοί , τεχνικοί εργαζόμενοι που έχουν μικρή αξία για τους Αμερικανούς».

 Σε αυτή την περίπτωση, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πρακτικά συμβαλλόμενο μέρος στη σύγκρουση. Γιατί δεν μπορούμε να το ανακοινώσουμε δυνατά και να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα;

«Για να το κάνουμε αυτό, να κατηγορήσουμε άμεσα τις Ηνωμένες Πολιτείες, χρειαζόμαστε σκληρά στοιχεία. Και όλα αυτά τα στοιχεία καταστρέφονται. Δεν μπορούμε να ενεργήσουμε όπως αυτοί, σύμφωνα με την αρχή του «πολύ πιθανό». Φυσικά, θα μπορούσαμε να πούμε:  βρήκαμε ίχνη ειδικών της SAS (βρετανικές ειδικές δυνάμεις - "MK" ) και της CIA, αυτό έχει ήδη αποδειχθεί, και μετά πατάμε το "κόκκινο κουμπί" και όλοι είναι στη σκόνη . Είναι όμως απαραίτητο να ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο; Νομίζω, όπως λένε σε μια διάσημη ταινία: «Σόρι, αυτές δεν είναι οι μέθοδοί μας», αναφέρει.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Άλλα κόλπα με το Ισραήλ με τεχνολογία C-UAS κατά των τουρκικών UCAV-Στα σκαριά σχέδιο ανάπτυξης ελληνικών πλοίων-αεροσκαφών μέσα σε αμερικανικές δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο

Το αμερικανο- εβραίικό ινστιτούτο jinsa ζητά από την Ουάσιγκτον να σταλούν μόνιμα στην Ελλάδα αντιτορπιλικά (DDG) ενώ...