Ένοπλες Συρράξεις

Διοικητής των πεζοναυτών της Μαριούπολης: Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μας είπε να παραδοθούμε

Ο διοικητής των πεζοναυτών της Μαριούπολης Serhiy Volynskyy ("Volyn"), ο οποίος βρίσκεται σε αιχμαλωσία, δήλωσε ότι η εντολή να σταματήσει η αντίσταση και να παραδοθεί ήρθε από τον αρχηγό του ουκρανικού στρατού Valeriy Zaluzhnyy.

Αργότερα, ο Volynskyy δήλωσε προσωπικά ότι η εντολή αυτή επιβεβαιώθηκε από τον David Arahamiya και τον Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπήρχε επίσης εντολή να επικοινωνήσουν με τη ρωσική διοίκηση μέσω του Υπουργείου Άμυνας για να συζητήσουν τους όρους της διαδικασίας.

Στη συνέχεια, οργανώθηκε συνάντηση των διοικητών της φρουράς Azovstal με έναν Ρώσο αντιστράτηγο μέσω του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της διαδικασίας.Στη συνέχεια, οργανώθηκε συνάντηση των διοικητών της φρουράς Azovstal με έναν Ρώσο αντιστράτηγο μέσω του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Μετά την υπογραφή με την Μόσχα για δεύτερη παρτίδα πυραύλων S-400 οι Τούρκοι προειδοποιούν για ”μπλοκάρισμα” στο Αιγαίο σε περίπτωση ελληνοτουρκικής συρράξεως

Τα ελληνικά νησιά πρέπει να γίνουν άμεσα βάση ισχυρών πυραυλικών συστημάτων (ATACMS και EXOSET) κατά των τουρκικών...