Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Επικεφαλής του Λουγκάνσκ: Δεν υπάρχει κανένα τεράστιο καταφύγιο στο εργοστάσιο Azot

Σύμφωνα με το Haidai, πρόκειται κυρίως για υπαλλήλους της επιχείρησης και τις οικογένειές τους που αρνήθηκαν να εκκενώσουν το χώρο. Προς το παρόν έχουν τρόφιμα, νερό και βασικά φάρμακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η κατάσταση στο Azot είναι διαφορετική από εκείνη στην Azovstal. Δεν υπάρχει ένα τεράστιο καταφύγιο εδώ - υπάρχουν πολλά μικρότερα. Οι εργαζόμενοι της Azot μαζί με τις οικογένειές τους - 568 άτομα, εκ των οποίων 38 παιδιά - έμειναν εδώ. Τους προσφέραμε πολλές φορές να φύγουν -τότε που οι μεμονωμένες οβίδες έπεφταν  στο εργοστάσιο και οι γέφυρες πάνω από το Ντονέτς ήταν άθικτες. Οι άνθρωποι αρνήθηκαν", δήλωσε ο Gaidai.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο εχθρός κατέστρεψε τον ιατρικό καταυλισμό στο Σεβεροντόνετσκ, αλλά οι γιατροί εξακολουθούν να εργάζονται σε ένα από τα νοσοκομεία της πόλης.

Ο επικεφαλής της OVA δήλωσε επίσης ότι οι εισβολείς βομβάρδιζαν συνεχώς το Λισιτσάνσκ, αλλά ο ακριβής αριθμός των νεκρών και των τραυματιών εκεί δεν μπορούσε να προσδιοριστεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Άλλα κόλπα με το Ισραήλ με τεχνολογία C-UAS κατά των τουρκικών UCAV-Στα σκαριά σχέδιο ανάπτυξης ελληνικών πλοίων-αεροσκαφών μέσα σε αμερικανικές δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο

Το αμερικανο- εβραίικό ινστιτούτο jinsa ζητά από την Ουάσιγκτον να σταλούν μόνιμα στην Ελλάδα αντιτορπιλικά (DDG) ενώ...