Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Χτυπάνε τις δομές! Βομβάρδισαν το ουκρανικό κέντρο ηλεκτρονικών πληροφοριών στο Μικολάεφ (Βίντεο)

Μετά την χθεσινή την ρωσική επίθεση στην Ζαπορόζιε όπου έκαναν σκόνη τα εργοστάσια κατασκευής κινητήρων για τα τουρκικά drones και τα ελικόπτερα  σήμερα ρωσικός στρατός κατέστρεψε το ουκρανικό κέντρο ηλεκτρονικών πληροφοριών κοντά στο Μικολάεφ, όπως δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ, σε ενημέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Στην περιοχή του οικισμού Dneprovskoe, στην περιοχή Mykolaiv, καταστράφηκε το ουκρανικό κέντρο ηλεκτρονικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένου 11 στρατιωτικού προσωπικού του πληρώματος μάχης, καθώς και 15 ξένων ειδικών που έφτασαν με προστασία μηχανικής και επιχειρησιακού προσωπικού», είπε.

 

Ρώσοι στρατιώτες που φορούν τις στολές των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων επιχείρησαν να καταλάβουν ουκρανικό παρατηρητήριο στην ίδια περιφέρεια σύμφωνα με ουκρανικούς ισχυρισμούς. 

"Στα βορειοανατολικά της περιφέρειας Mykolaiv, στο μέτωπο Kryvyi Rih, υπήρξε μια αντιπαράθεση μεταξύ της μονάδας μας με μια συγκεκριμένη ομάδα εχθρικών δυνάμεων. Με την υποστήριξη δύο τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης Tigr και πυρά όλμων, ο εχθρός επιχείρησε να καταλάβει το παρατηρητήριο μας. Οι ρωσόδουλοι φορούσαν στρατιωτικές στολές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η επίθεση αποκρούστηκε και ο εχθρός υποχώρησε, έχοντας χάσει τέσσερις από τους στρατιώτες του".

Στην ίδια περιφέρεια Κ\κάποιοι μετατρέπουν τα χαρακώματα σε σπίτια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ