Ένοπλες Συρράξεις

Ρωσία: Απομακρύνονται οι «Χρυσές Αψίδες» των McDonald’s από τα εστιατόρια

Η εταιρεία McDonald’s αποχώρησε από τη Ρωσία, λόγω της εισβολής των στρατευμάτων της στην Ουκρανία, μετά από 30 και πλέον χρόνια παρουσίας στη χώρα και και πουλά τα εστιατόριά της σε έναν από τους τοπικούς δικαιοδόχους της. Τα εστιατόρια θα λειτουργήσουν υπό νέα επωνυμία, που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Οι κίτρινες αψίδες βρίσκονταν έξω από το εστιατόριο στο Κίμκι, μια πόλη έξω από τη Μόσχα και πλέον θα απομακρυνθούν. Δεν ήταν σαφές εάν και σε άλλα καταστήματα στη χώρα είχαν ξεκινήσει οι εργασίες για την απομάκρυνση του σήματος της εταιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η McDonald’s αποφάσισε τον Μάρτιο να κλείσει τα εστιατόριά της στη χώρα, συμπεριλαμβανομένου και του καταστήματος στην πλατεία Πούσκιν στο κέντρο της Μόσχας. Η αποχώρηση της McDonald’s είναι μια από τις πλέον προβεβλημένες αποχωρήσεις εταιριών από τη χώρα, ως απάντηση σε αυτό που η Ρωσία χαρακτηρίζει «ειδική επιχείρηση» στη γειτονική Ουκρανία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τα Ίμια θα είναι το νέο ''Ναγκόρνο'' για τους Τούρκους; Γιατί ενεργοποιήθηκε η Εφεδρεία στην Αττική για πρώτη φορά στον ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ'';

Τούρκους αστρολόγους επιστρατεύει το καθεστώς Ερντογάν : "Μόλις περάσουν οι επόμενοι 2 μήνες, θα είμαστε μια χώρα...