Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Τελικά ποιο κάηκε; Τώρα λένε πως το Admiral Makarov επέστρεψε στην Σεβαστούπολη και κάηκε το Ataman Platov

Μήπω πρέπει να ανατρέξουμε σε μάγισσες κα ιχαρτορίχτρες για να καταλάβουμε που είνια η αλήθεια και που το ψέμα στην πολεμική ειδησεογραφία; 

Προ ημερών σάλος δημιουργήθηκε με την είδηση για φλεγόμενο ρωσικό πλοίο

Οι Ρώσοι το είχαν διαψεύσει ωστόσο. 

Σήμερα άλλες πληροφορίες που ασφαλώς και αναμένουν επιβεβαίωση υποστηρίζουν πως το Ναύαρχος Μακάροβ που υποτίθεται πως φλεγόταν τώρα επέστρεψε στην Σεβαστούπολη, ενώ και χθες βράδυ άλλες αναφορές έκαναν λόγο για δύο φρεγάτες τύπου 'Ναύαρχος Γκριγκόροβιτς" όπως το Admiral Makarov που έπλεαν στην Μαύρη Θάλασσα. 

 

Ο H.I. Sutton, ανεξάρτητος δημοσιογράφος που επικεντρώνεται στον ναυτικό πόλεμο, έχει εντοπίσει περισσότερα από δώδεκα από τα εναπομείναντα πολεμικά πλοία του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, άθικτα και εν πλω.

Σε αυτά περιλαμβάνεται το Admiral Makarov, μία από τις τρεις φρεγάτες του στόλου και αναμφισβήτητα ο κορυφαίος στόχος για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και τις συστοιχίες αντιπλοϊκών πυραύλων της Ουκρανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανάλυση των νέων εμπορικών δορυφορικών εικόνων από τον Sutton φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι οι φήμες της περασμένης εβδομάδας για μια επιτυχημένη ουκρανική επίθεση στο Ναύαρχο Makarov ήταν απλώς φήμες. Η φρεγάτα επιβιώνει.

 

Στον αντίποδα φήμες που κυκλοφορούν ισχυρίζονται πως αντί του Μακάροβ το φλεγόμενο πλοίο πιθανόν να ήταν το το ρωσικό αποβατικό σκάφος κλάσης Dygon, του στόλου Caspain, Ataman Platov που έχει χαθεί στη Μαύρη Θάλασσα. Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τα Ίμια θα είναι το νέο ''Ναγκόρνο'' για τους Τούρκους; Γιατί ενεργοποιήθηκε η Εφεδρεία στην Αττική για πρώτη φορά στον ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ'';

Τούρκους αστρολόγους επιστρατεύει το καθεστώς Ερντογάν : "Μόλις περάσουν οι επόμενοι 2 μήνες, θα είμαστε μια χώρα...