Ένοπλες Συρράξεις

Ρωσία-Η παγίδα της αρκούδας! Η Ουκρανία ήταν το δόλωμα ;

Ένας ακόμη πόλεμος στην Ευρώπη απειλεί να κατακλύσει την ευρύτερη περιοχή.

Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι συμμετέχουν σε μια περιορισμένη επιχείρηση, για τον αφοπλισμό ενός καθεστώτος υπό την ηγεσία των νεοναζί που ανέβηκε στην εξουσία μέσω των διαδηλώσεων του Euro Maidan του 2014.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Mahmut Övür, ένα πραξικόπημα που υποστηρίχθηκε, χρηματοδοτήθηκε και  εξοπλίστηκε από τους... παρένθετους γονείς της Ουκρανίας την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες.

«Είμαι στην Ουκρανία εδώ και 9 χρόνια», αναφέρει. «Είχα στενή σχέση με την κοινωνία των πολιτών, τον επιχειρηματικό κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης εκεί. Για αυτόν τον λόγο, είδα από πρώτο χέρι τι έκαναν οι Δυτικοί μέσω των υπηρεσιών πληροφοριών τους. Βλέπετε, είμαι μέσα σε όλο το χάος εκεί από τις αρχές της δεκαετίας του 2000».

«Το λένε πορτοκαλί επανάσταση, ετοιμάστηκε το 2002. Η πορτοκαλί επανάσταση ήταν ένα διαφημιστικό διάλειμμα. Όλα ήταν για αυτές τις μέρες... Εκείνες τις μέρες άρχισαν να εκπαιδεύουν τις παραστρατιωτικές δυνάμεις που ο Πούτιν αποκαλεί σήμερα «νεοναζί».

Όλα έγιναν διότι το ΝΑΤΟ δεν μπορούσε να έρθει και να βάλει πυραύλους, ούτε μπορούσε να τοποθετήσει στρατιωτική δύναμη στην Ουκρανία. Αντίθετα, δημιούργησαν μια δύναμη που ονομάζεται «εθνικισμός» και προετοίμασαν την Ουκρανία ενάντια στους Ρώσους. Έχουν περάσει όλοι από εκπαίδευση όπλων. Το πρόβλημα των Δυτικών δεν ήταν η δημοκρατία, ήταν η Ρωσία. Σε αυτή την παγίδα έπεσε και η Ρωσία.

Από τότε  υπάρχουν επί του παρόντος τουλάχιστον 15 χιλιάδες εκπαιδευμένες παραστρατιωτικές ομάδες, εκπαιδευμένες σε όπλα μόνο στο Κίεβο. Επί του παρόντος, τα όπλα διανέμονται σε όλους τους πολίτες. Φυσικά, ο κόσμος πρέπει να αντισταθεί στην κατοχή και να φροντίσει τη χώρα του, αλλά πιστεύεται ότι υπάρχει ένας βρώμικος υπολογισμός πίσω από αυτή την επιχείρηση. Η Ουκρανία ήταν απλώς δόλωμα για τη Δύση.

Ο Πούτιν δεν κάνει πίσω, θα το πάει μέχρι το τέλος. «Κάνουν ειρηνευτικές συνομιλίες ή κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, αυτό είναι ψέμα. Ο Πούτιν δεν θα φύγει χωρίς να πάρει αυτό που θέλει. Ούτε η Δύση μπορεί να κάνει τίποτα και αυτό θα φέρει το τέλος της Ε.Ε. Εδώ και μέρες παρακολουθούμε την υποκριτική προσέγγιση των Ευρωπαίων. Όταν περιέγραφα τον πόλεμο, ένιωσα ναυτία στο στομάχι μου όταν άκουσα τις λέξεις «Αυτοί που το βιώνουν αυτό είναι ξανθοί, γαλανομάτες». Η ΕΕ είναι σε τρομερό φασισμό... Κατά τη γνώμη μου, η ΕΕ τελείωσε», αναφέρει.

Εφιστά  επίσης, την προσοχή στη στάση της Τουρκίας σε αυτόν τον πόλεμο. Σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν την Ουκρανία  για τον κλασικό πόλεμο μεσολάβησης. 

«Θέλουν να μας βάλουν εναντίον της Ρωσίας, αλλά ο Πρόεδρος Ερντογάν έκανε ένα ιστορικό ντεμπούτο λέγοντας: "Η Ρωσία και η Ουκρανία είναι και οι δύο φίλοι μου." Για αυτό, βγάζω το καπέλο μου στον Ερντογάν που είπε πρέπει να γίνει επίθεση εναντίον μας για την ένταξή μας στην ΕΕ; τους χτύπησε στα μούτρα την υποκρισία τους» , αναφέρει.

Για πολλούς νικητές σε αυτή τη σύγκρουση είναι το αμερικανικό στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα.

Στον πόλεμο αντιπροσώπων τους με τη Ρωσία -τον οποίο συνεχίζουν από την πτώση του κομμουνισμού και της Σοβιετικής Ένωσης το 1991- κάνουν κυριολεκτικά φόνο, με κέρδη.

Πώληση δισεκατομμυρίων δολαρίων όπλων στην Ουκρανία, για να αντιμετωπίσει μια απειλή που είχε δημιουργήσει σε μεγάλο βαθμό η Αμερική. Οι αμερικανικές ενεργειακές εταιρείες θα προμηθεύουν τώρα τη δυτική Ευρώπη με πετρέλαιο και φυσικό αέριο  σε πολύ υπερφουσκωμένες τιμές.

Η Αμερική έστησε την παγίδα, αλλά μήπως σκόπιμα δεν άφησαν τη Ρωσία άλλη επιλογή;

Έχοντας πάει στην Ουκρανία, μένει να δούμε πώς θα φύγουν.

 

https://www.youtube.com/watch?v=7P9VeB9zBEk

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ