Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

''Πόλεμος'' Μόσχας-Άγκυρας: ''Οι Ρώσοι στέλνουν μισθοφόρους στον Χαφτάρ!''

Στα άκρα φθάνει η σύγκρουση Ρωσίας-Τουρκίας. Η Άγκυρα ξεκίνησε την προπαγάνδα και μέσω του εκπροσώπου του GNA, προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα κατά της Μόσχας. 

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης της Τρίπολης ανέφερε τα εξής: 

''Η Ρωσία μετέφερε 11 αεροπλάνα στη Λιβύη γεμάτα με μισθοφόρους του Άσαντ, με σκοπό να συμμετάσχουν στις μάχες κατά GNA και Τούρκων. Επιπλέον έξι ρωσικά συστήματα Pantsir αναπτύχθηκαν στη Σύρτη.'' 

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, η Άγκυρα θέλει να δείξει στη διεθνή κοινότητα ότι η Ρωσία είναι αυτή που βάζει εμπόδια στην επίλυση της κρίσης στη Λιβύη, κάτι που δεν ισχύει βέβαια. 

Οι Τούρκοι, όπως και οι Αμερικανοί, θέλουν να εμπλέξουν στον πόλεμο της Λιβύης την Ρωσία και την κατηγορούν πλέον καθημερινά με fakenews. 

Η Μόσχα αρνείται κάθε εμπλοκή και μάλιστα χθες, ο Ρώσος Υφυπουργός Εξωτερικών, ζήτησε από την Τουρκία να κάνει πίσω και να αποδεχθεί την πρόταση Σίσι για την Λιβύη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για μία σύγκρουση η οποία θα λάβει τεράστιες διαστάσεις, καθώς η Ρωσία δεν πρόκειται να αφήσει αναπάντητη την σημερινή τουρκική πρόκληση. 

Ταυτόχρονα, ο σύμβουλος του Σίσι Mohamed Al-Kinani, προειδοποίησε την  Άγκυρα με τεράστιες απώλειες στην Λιβύη. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: 

''Ο Αιγυπτιακός Στρατός θα έχει το πάνω χέρι σε μία εμπλοκή στη Λιβύη. Έχουμε την υπεροχή, είμαστε δυνατότεροι και πρέπει άμεσα να αποσυρθείτε, καθώς θα έχετε τεράστιες απώλειες.'' 

Ξεκάθαρο το μήνυμα από την Αίγυπτο!

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κόσμος 0

Εκεί που ήσουν ήμουνα! Σκηνικό Έβρου στα ανατολικά σύνορα της ΕΕ-Τώρα νιώθουν στο πετσί τους οι Ευρωπαίοι την αξία της Ελλάδας (Βίντεο)

Βίαια επεισόδια με μετανάστες στα σύνορά της Πολωνίας -Aυξάνει τον αριθμό των στρατιωτών στα σύνορα με τη Λευκορωσία σε...