Νεκρός εντοπίστηκε στην Ταϊλάνδη ο συνιδρυτής της διαδικτυακής εταιρείας ένδυσης ASOS, Κουέντιν Γκρίφιθς, έπειτα από πτώση από τον 17ο όροφο του διαμερίσματός του. Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, το περιστατικό σημειώθηκε στην Πατάγια, με τους αστυνομικούς να αναφέρουν πως στο διαμέρισμα δεν διαπιστώθηκαν ίχνη αναστάτωσης. Ωστόσο, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας δεν έχει αποκλειστεί.
Η ακριβής αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, καθώς αναμένεται η ολοκλήρωση της νεκροψίας, διαδικασία που ενδέχεται να διαρκέσει ακόμη και μήνες, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.
Η τραγωδία έρχεται εν μέσω φερόμενης διαμάχης με την πρώην σύζυγό του από την Ταϊλάνδη, η οποία κατηγορείται ότι έκλεψε 570.000 ευρώ από εταιρεία που είχαν από κοινού. Πέρυσι, ο 58χρονος Γκρίφιθς συνελήφθη και ανακρίθηκε, αφού η πρώην σύζυγός του ισχυρίστηκε πως είχε πλαστογραφήσει έγγραφα και πούλησε γη και μετοχές της επιχείρησης εν αγνοία της. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος μετά την ανάκριση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η έρευνα για την υπόθεση ήταν ακόμα σε εξέλιξη.
Πηγή κοντά στην οικογένεια δήλωσε στην εφημερίδα The Sun: «Είναι ένα πραγματικό μυστήριο. Έχει χρησιμοποιηθεί η φράση "ύποπτες συνθήκες", αλλά δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμα».
Ο Γκρίφιθς ήταν ένας από τους τρεις που ίδρυσαν την Asos το 2000, μαζί με τους Νικ Ρόμπερτσον και Άντριου Ρίγκαν. Η εταιρεία εξελίχθηκε σε έναν παγκόσμιο λιανοπωλητή αξίας 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο ίδιος αποχώρησε από την εταιρεία το 2005, ενώ ήταν διευθυντής μάρκετινγκ, έχοντας κερδίσει εκατομμύρια ευρώ από πώληση μετοχών το 2010 και το 2013.
Ζούσε στην Ταϊλάνδη από το 2007 και ήταν πατέρας τριών παιδιών.