Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Βέλγιο: 47χρονος βίαζε άτομα με νοητική αναπηρία σε κέντρο φιλοξενίας - Προσλήφθηκε με πλαστό πτυχίο ψυχολόγου

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας άνδρας ηλικίας 47 ετών, που εργαζόταν ως ψυχολόγος σε ένα ίδρυμα ατόμων με νοητική αναπηρία, τέθηκε υπό κράτηση στο Βέλγιο έπειτα από μια σειρά βιασμών σε αυτό το κέντρο φιλοξενίας που βρίσκεται στην κοινότητα Αντερλί, όπως έγινε γνωστό σήμερα από μια δικαστική πηγή.

Ο ύποπτος κατηγορείται για «περισσότερους από δέκα» βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις που φέρεται ότι διέπραξε από τον Ιούλιο του 2022 μέχρι τον Οκτώβριο του 2024. Τα θύματά του ήταν ενήλικοι που φιλοξενούνται στο κέντρο αυτό, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Σαντρίν Βερόν, της εισαγγελίας του Σαρλερουά.

Ο συλληφθείς, που αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση, κατηγορείται επίσης για πλαστογραφία. Φέρεται ότι υπέβαλε ένα πλαστό πτυχίο ψυχολόγου για να προσληφθεί σε αυτό το κέντρο ημερήσιας φροντίδας.

Ο 47χρονος κρατείται από τον Δεκέμβριο, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ένα από τα θύματά του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Μόνο "Τούρκοι" δεν είναι οι Τούρκοι- Να ενθαρρύνουμε όλους τους Τούρκους να κάνουν τεστ DNA για να βρούν την αληθινή τους ταυτότητα

Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες είναι περίεργοι για την προέλευσή τους και διεξάγουν εκτεταμένη έρευνα μέσω τεστ DNA τα...