Κόσμος

Μπάμπα Βάνγκα: Οι δυσοίωνες προβλέψεις της για το 2024 που... βγήκαν αληθινές (βίντεο)

Βρισκόμαστε στον τέταρτο του μήνα του 2024 και η σκιά της Μπάμπα Βάνγκα, της αείμνηστης μυστικίστριας που απεβίωσε το 1996, προβάλλει έντονα με τις προβλέψεις της για το έτος αυτό να αρχίζουν να εκδηλώνονται. Γνωστή για τις εκπληκτικά ακριβείς προβλέψεις της, η Βάνγκα άφησε πίσω της μια κληρονομιά προφητειών, με αρκετές για το έτος 2023 να έχουν ήδη γίνει πραγματικότητα, όπως η πρόβλεψη για μια ηλιακή καταιγίδα που σημειώθηκε την 1η Δεκεμβρίου, οδηγώντας σε ευρείες προειδοποιήσεις για πιθανές διακοπές ρεύματος, σύμφωνα με το gazzetta.gr

Δείτε βίντεο του HISTORY:

Για το 2024, οι προβλέψεις της Βάνγκα ήταν μάλλον δυσοίωνες, με μια αξιοσημείωτη εξαίρεση. Προέβλεψε αύξηση των τρομοκρατικών δραστηριοτήτων, μια ανατριχιαστική προφητεία για μια απόπειρα δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν, του Ρώσου προέδρου, χωρίς να διευκρινίζει το αποτέλεσμα. Επιπλέον, οι προβλέψεις της περιλάμβαναν παγκόσμια οικονομική ύφεση, κλιμάκωση των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο και ακραία καιρικά φαινόμενα, παράλληλα με μια αχτίδα ελπίδας στην πρόοδο των ιατρικών θεραπειών για ανίατες ασθένειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η οικονομική κρίση χτυπά

Η χρονιά ξεκίνησε με αναταραχή, ιδίως όσον αφορά την οικονομική σταθερότητα. Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιαπωνία βρέθηκαν να παλεύουν με σημαντικές οικονομικές πιέσεις. Μια έκθεση της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ONS) ανέδειξε μια ανησυχητική πτώση 0,3% στο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) του Ηνωμένου Βασιλείου για το τελευταίο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, η οποία αποδόθηκε σε μειώσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς και σε μια σημαντική πτώση των λιανικών πωλήσεων κατά την κρίσιμη περίοδο των Χριστουγέννων, όπως αναφέρει αναλυτικά η εφημερίδα The Guardian.

Εν τω μεταξύ, η Ιαπωνία είδε υποβάθμιση στην παγκόσμια οικονομική της κατάταξη, υποχωρώντας στην τέταρτη θέση πίσω από τη Γερμανία. Η μετατόπιση αυτή υπογραμμίζει το βάθος των οικονομικών προκλήσεων της Ιαπωνίας και ίσως σηματοδοτεί μια ευρύτερη παγκόσμια οικονομική αναπροσαρμογή, ευθυγραμμιζόμενη με τις προειδοποιήσεις της Βάνγκα για οικονομικές δυσκολίες.

Ιατρικές ανακαλύψεις

Εν μέσω των ζοφερών προοπτικών, ένας φάρος ελπίδας λάμπει στον τομέα της ιατρικής έρευνας. Πρόσφατες εξελίξεις επιβεβαίωσαν την πρόοδο προς καινοτόμες θεραπείες για τον καρκίνο του πνεύμονα, μια ασθένεια που αποτελούσε επί μακρόν θανατική καταδίκη για πολλούς.

Παράλληλα, η Ρωσία ανακοίνωσε τις προόδους της προς την κατεύθυνση ενός εμβολίου κατά του καρκίνου, με τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να εκφράζει την αισιοδοξία του για την επικείμενη αξιοποίηση τέτοιων εμβολίων και ανοσοτροποποιητικών φαρμάκων νέας γενιάς ως εξατομικευμένων μεθόδων θεραπείας. Η αποκάλυψη αυτή, όπως αναφέρει το Reuters.

Καθώς το έτος εξελίσσεται, η ακρίβεια των προφητειών της Μπάμπα Βάνγκα συνεχίζει να προκαλεί δέος και ανησυχία. Με τις οικονομικές προβλέψεις να έχουν ήδη πάρει σάρκα και οστά και τις ιατρικές εξελίξεις να βρίσκονται στα πρόθυρα της υλοποίησης, ο κόσμος παρακολουθεί με ανησυχία τις υπόλοιπες προβλέψεις.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές