Κόσμος

Σάνεν Ντόχερτι: Προετοιμάζεται για τον θάνατό της και δωρίζει τα υπάρχοντά της

Ειδικότερα, η 52χρονη Σάνεν Ντόχερτι ανέφερε ότι χαρίζει και πουλά διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο του μαστού, στο τέταρτο στάδιο.

«Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από αυτήν...»

«Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου – ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από αυτήν», είπε η σταρ του Beverly Hills 90210, μιλώντας στο podcast της «Let’s Be Clear».

«Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες έπιπλα», τόνισε.

«Με τα χρήματα θα πάω ένα ταξίδι με τη μαμά μου σε μέρη που πάντα ήθελα να πάω»

«Δεν τα απολαμβάνω ούτε εγώ ούτε άλλοι, οπότε τελικά τα χρειάζομαι; Χρειάζομαι τρία τραπέζια τραπεζαρίας; Η απάντηση είναι όχι, στην πραγματικότητα κανένας μας δεν χρειάζεται όλα αυτά τα πράγματα που έχουμε και όλους θα μας βοηθούσε ένα ξεκαθάρισμα, αντί να γίνουμε συλλέκτες κάτι που έγινα εγώ με όλα αυτά τα έπιπλα», είπε ο Ντόχερτι, ενώ αποκάλυψε ότι με τα χρήματα που θα συγκεντρώσει θα πάει ένα ταξίδι με την μαμά της «σε μέρη που πάντα ήθελε να πάει».

«Δεν τα χρειάζομαι αυτά, δεν μου φέρνουν μεγάλη χαρά. Χτίζω διαφορετικό είδος αναμνήσεων, αναμνήσεις με τους ανθρώπους που αγαπάω», είπε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές