Κόσμος

Γιάννος Χαραλμπίδης για τουρκικές εκλογές: Ο Μητσοτάκης βάζει την Κύπρο στο ράφι (Βίντεο)

Σε συνέντευξη του στο SigmaLive σχολίασε τις δημοτικές εκλογές στην Τουρκία, την πολιτική ισχύ του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το ρόλο των Κεμαλιστών.

"Είτε Ερντογάν, είτε Κεμαλιστές ας μην περιμένουμε θεαματική αλλαγή στο Κυπριακό", είπε χαρακτηριστικά. 

Για τα σχέδια και τις δηλώσεις του Ερντογάν για κατάληψη όλης της Κύπρου, που χαρακτηρίστηκαν προεκλογικά, ο κ. Χαραλαμπίδης, δήλωσε σε έντονο ύφος ¨"Σοβαρομιλούμε; Από το 1969 γράφεται ότι η Τουρκία θέλει ολόκληρη την Κύπρο. Και τώρα λέμε πως ο Ερντογαν δεν τη θέλει ολόκληρη αλλά ήταν προεκλογικές κορώνες"

Η Αθήνα "φλερτάρει" με το Σύμφωνο Φιλίας με την Τουρκία - Με την καθοδήγηση και ευλογίες των ΗΠΑ

"Με διάφορες δηλώσεις προσπαθούν κάποιοι, να συγκαλύψουν το Σύμφωνο Φιλίας με την Τουρκία, όπως και η Ντόρα Μπακογιάννη με τις πρόσφατες δηλώσεις της" τόνισε ο κ. Χαραλαμπίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Πως; Δημιουργούν ένα κλίμα ήττας του Ερντογάν. Άρα είναι αδύναμος ο Ερντογάν. Άρα να προχωρήσουμε σε ένα Σύμφωνο Φιλίας και Συνεργασίας με την Τουρκία".

Δείτε τη συνέντευξη 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...