Κόσμος

Ψεύτικες ή εξωγήινες; «Πέπλο» μυστηρίου με μούμιες που έχουν 3 δάχτυλα

Νέες φωτογραφίες από παράξενες εξωγήινες μούμιες που έχουν τρία δάχτυλα δόθηκαν στη δημοσιότητα από κινηματογραφιστές που ψάχνουν αν οι φιγούρες είναι ψεύτικες ή εξωγήινες.

Οι κινηματογραφιστές λένε ότι θα δείξουν ότι οι φιγούρες περιέχουν μια νέα μορφή DNA και δεν είναι απλώς κούκλες φτιαγμένες για τουρίστες, όπως γράφτηκε σε δημοσιεύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι φωτογραφίες, που δημοσιεύει η Sun, δείχνουν τα πλάσματα, τα οποία βρέθηκαν σε ένα ορυχείο στο Περού.

Το πλάσμα ύψους 121 εκατοστά είναι σε στάση κυρτή σαν μπάλα, έχει υποβληθεί σε δοκιμές, ενώ έχει επίσης ανακαλυφθεί ένα άλλο ένα δείγμα, ύψους 270 εκατοστών.

Στις 12 Μαρτίου, οι κινηματογραφιστές Serena DC και Michael Mazzola, σκοπεύουν να παρουσιάσουν περισσότερες αποδείξεις σε συνέντευξη Τύπου στο Χόλιγουντ. 

Η Serena και ο Michael ισχυρίζονται ότι θα καταρρίψουν τους ισχυρισμούς που μιλούν για «απάτη», και θα παρέχουν αποδείξεις για τα πλάσματα – που λένε ότι είναι διαφορετικά από αυτά που μελετήθηκαν από τους επιστήμονες στο Μεξικό και το Περού. Η Serena είπε: «Τα στοιχεία που δημοσιεύονται για πρώτη φορά, είναι απίστευτα και πολύ διαφορετικά από το δείγμα που ο Jaime Maussan παρουσίασε στο Μεξικανικό Κογκρέσο πέρυσι».

Το ζευγάρι που έχει ερευνήσει εξωγήινους και UFO στο παρελθόν, πιστεύει ότι οι ανακαλύψεις τους έχουν τεράστια σημασία για την ανθρωπότητα.

Η Serena δήλωσε: «Πήγαμε στο Περού με ελάχιστες ελπίδες και προσδοκίες. Επιστρέψαμε έχοντας συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει μια σημαντική ιστορία με σπουδαίες επιπτώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν ν’ αλλάξουν την ιστορία της ανθρωπότητας. «Είναι σαν να έχεις βρει το σάβανο του Ιησού ή την Κιβωτό της Διαθήκης», σχολίασε. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ