Κόσμος

Οξφόρδη: Τεράστια έκρηξη μετά από χτύπημα κεραυνού σε εργοστάσιο (βίντεο)

Μια τεράστια έκρηξη έγινε ορατή αργά τη Δευτέρα στην επαρχία της Οξφόρδης στη Βρετανία, έπειτα από καταιγίδα με κεραυνούς που χτύπησε την περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο από το σημείο δείχνουν μια τεράστια μπάλα φωτιάς να φωτίζει τον νυχτερινό ουρανό. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ακόμη ένα παλλόμενο φως.

To BBC αναφέρει ότι κεραυνός χτύπησε δεξαμενή με βιοαέριο σε εργοστάσιο ανακύκλωσης γύρω στις 19:20 (τοπική ώρα, 21:20 στην Ελλάδα). Την έκρηξη έχουν επιβεβαιώσει οι αρχές στο εργοστασίου, αλλά για την ώρα δεν είναι σαφές αν υπάρχουν νεκροί τραυματίες.

Εν τω μεταξύ στην ευρύτερη περιοχή έχουν καταγραφεί διακοπές ρεύματος.

Νωρίτερα τη Δευτέρα η Μετεωρολογική Υπηρεσίας είχε εκδώσει προειδοποίηση για κακοκαρία με κεραυνούς στην ανατολική Αγγλία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρόμος για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του στόλου μας από τους Τούρκους- "Άρον -άρον" ενεργοποιούν το σόναρ ανίχνευσης δυτών "Aras-2023"

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι τα λιμάνια τους στα μικρασιατικά παράλια και οι κρίσιμες σταθερές εγκαταστάσεις παροχής ...
Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...