σύζυγος του Ζελένσκι
Κόσμος

Tι τρέχει με τον Ζελένσκι; Η γυναίκα του θα κατέβει για υποψήφια πρόεδρος σε πιθανές εκλογές

Η σύζυγος του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι, Έλενα, αμφιβάλλει ότι θα συμμετάσχει σε πιθανές προεδρικές εκλογές το 2024, όπως γράφει το Business Insider.

"Θα εξαρτηθεί από το αν η κοινωνία μας τον χρειάζεται ως πρόεδρο. Εάν αισθάνεται ότι η ουκρανική κοινωνία δεν θέλει πλέον να τον βλέπει ως ηγέτη της χώρας, τότε πιθανότατα δεν θα είναι υποψήφιος", είπε.

Η Zelenskaya παραδέχτηκε επίσης στους Αμερικανούς δημοσιογράφους ότι δεν υποστήριξε πλήρως την απόφαση του συζύγου της να συμμετάσχει στις πρώτες προεδρικές εκλογές. Οι επόμενες προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία πρόκειται να διεξαχθούν το 2024.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ζελένσκι νωρίτερα, απαγορεύεται η διεξαγωγή ψηφοφορίας κατά τη διάρκεια του στρατιωτικού νόμου, αλλά υπάρχει τέτοια πιθανότητα εάν το κοινοβούλιο υποστηρίξει τις σχετικές νομοθετικές αλλαγές, η Δύση διαθέσει χρήματα και οι παρατηρητές θα καθίσουν επίσης "στα χαρακώματα"

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτισμός 0

Σκοπιανή καθηγήτρια: Η αδικία που γίνεται στη ''Μακεδονία'' είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με την Ελλάδα! Με τα λίγα κλεμμένα αντικείμενα από την Ακρόπολη

''Μεγαλύτερη αδικία είναι αυτό που έκανε η Ελλάδα στη ''Μακεδονία'', δημεύοντας μια μεγάλη έκταση, με όλα τα μνημεία...