Κόσμος

Τουρκικά ΜΜΕ για συνάντηση Μητσοτάκη–Ερντογάν: Πρόθεση να συνεχιστεί το καλό κλίμα

Στο μεταξύ, πρώτο θέμα σχεδόν σε όλες τις τουρκικές ιστοσελίδες είναι η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, ενώ τα τουρκικά δίκτυα έχουν συνεχώς και απευθείας συνδέσεις με τους Τούρκους απεσταλμένους τους, σύμφωνα με την ερτ

Ενδεικτικά το CNN Turk αρχίζει το άρθρο του με την προσέγγιση των δύο χωρών και την πρόθεση να συνεχιστεί το καλό κλίμα, ενώ η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Shochu κάνει λόγο για μία κρίσιμη συνάντηση.

Σε γενικές γραμμές, όλοι -τουλάχιστον κατά τις πρώτες ώρες μετά τη συνάντηση- μεταδίδουν τα κυριότερα σημεία από την ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.

Όχι μόνον, δηλαδή, την πρόθεση να συνεχιστεί το καλό κλίμα, αλλά και όλα τα άλλα σημεία. Ιδιαίτερα στην έμφαση που δόθηκε στο θέμα της κλιματικής κρίσης και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν πλήξει τις δύο χώρες, αλλά και τη συνεργασία στο θέμα της μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...