Κόσμος

Ινδονησία: 38χρονη πάλευε μιάμιση ώρα για τη ζωή της με κροκόδειλο

Η Φαλμίρα Ντε Τζέσους μάζευε νερό από ένα ρηχό ρέμα, όταν το ερπετό - θηρευτής όρμηξε και την άρπαξε από το πόδι, προσπαθώντας να την παρασύρει σε πιο βαθιά νερά.

Άμεσα άκουσαν τις φωνές της για βοήθεια κάτοικοι, που έσπευσαν να τη βοηθήσουν με πολλούς να πηδούν ακόμα και μέσα στο νερό προσπαθώντς να την τραβήξουν από τα δόντια του ερπετού.

Μετά από μιάμιση ώρα, τελικά ο κροκόδειλος άφησε από τα σαγόνια του τη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται και είναι καλά στην υγεία της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

patriot
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις τον είχαν παραλάβει! Ρωσικός πύραυλος καταστρέφει σύστημα Patriot την στιγμή εκφόρτωσής του σε ουκρανικό αεροδρόμιο -Δείτε το βίντεο

Παράλληλα, ο ρωσικός στρατός απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τον σημαντικότερο σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή του...