Κόσμος

Λίβανος: Ξυλοδαρμοί παιδιών σε νηπιαγωγείο – «Η τιμωρία πρέπει να είναι αυστηρή»

Η Γενική Διεύθυνση των Δυνάμεων Εσωτερικής Ασφάλειας ανέφερε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι «ξεκίνησε έρευνα σχετικά με το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο περιλαμβάνει ξυλοδαρμούς και κακοποίηση παιδιών μέσα σε βρεφονηπιακό σταθμό στη βόρεια περιοχή Ματεν».

Στη συνέχεια, το γραφείο ΜΜΕ του Υπουργού Υγείας, Firas Al-Abyadh, ανακοίνωσε, σε ανακοίνωσή του, «το κλείσιμο του παιδικού σταθμού με κόκκινο κερί, μετά τη διαθεσιμότητα επιβεβαιωμένων στοιχείων που προέκυψαν από την ταχεία έρευνα για την υπόθεση κακοποίησης παιδιών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο υπουργός Υγείας κάλεσε τη Δικαιοσύνη να «επιβάλει τα μέγιστα σωφρονιστικά μέτρα κατά των δραστών» και είπε ότι «το κλείσιμο δεν αρκεί και η τιμωρία πρέπει να είναι αυστηρή».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρόμος για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του στόλου μας από τους Τούρκους- "Άρον -άρον" ενεργοποιούν το σόναρ ανίχνευσης δυτών "Aras-2023"

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι τα λιμάνια τους στα μικρασιατικά παράλια και οι κρίσιμες σταθερές εγκαταστάσεις παροχής ...