Κόσμος

Τουρκία: Σύριος με ελληνική υπηκοότητα καταδικάστηκε για κατασκοπεία

Σε 12 χρόνια κάθειρξη καταδίκασε σήμερα, Τρίτη δικαστήριο της Τουρκίας τον 67χρονο συριακής καταγωγής, έλληνα υπήκοο Μαχάμεντ Αμάρ Αμπάρα με την κατηγορία της κατασκοπείας σε βάρος της Τουρκίας για λογαριασμό της ΕΥΠ.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, ο 67χρονος συνελήφθη τον Μάϊο του 2022 στην ανατολική Τουρκία.

Στην πρώτη δίκη του 67χρονου η έδρα δεν είχε καταλήξει σε οριστική ετυμηγορία καθώς η έδρα είχε ζητήσει από τουρκικές αρχές περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα ωστόσο, το δικαστήριο εξέτασε εκ νέου την υπόθεση και επέβαλε ποινή 12 ετούς φυλάκισης στον 67χρονο ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

αεροπορική βάση Chkalovsky
Ένοπλες Συρράξεις 0

Φρίκη στο Κρεμλίνο μετά την επιδρομή Ουκρανών σαμποτέρ σε μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές βάσεις της Μόσχας-Χτυπήθηκε το αεροπλάνο του Πούτιν; (Εικόνες)

Πρόκειται για την βάση Chkalovsky, η οποία φυλάσσεται εντυπωσιακά καλά, ωστόσο και πάλι η ομάδα δολιοφθοράς της...
Ουκρανός στρατιώτης
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τους σφάζουν στο γόνατο-Οι Ρώσοι παρέσυραν τον ουκρανικό στρατό σε μία παγίδα χωρίς διαφυγή στην Κλετσκίιβκα-Εγκλωβίστηκαν ολόκληρες μονάδες (Βίντεο)

«Θάβουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς» είπε χαρακτηριστικά ένας από τους Ουκρανούς στρατιώτες περιγράφοντας την...