Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ακάθεκτοι οι Ουκρανοί για δεύτερη μέρα! Νέα επίθεση με drone σε διυλιστήριο της Ρωσίας

Νέα επίθεση με drone σε διυλιστήριο της Ρωσίας, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της χώρας. Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση μέσα σε μόλις 2 ημέρες.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το TASS, το drone «χτύπησε» το διυλιστήριο πετρελαίου Ίλσκι στη νότια Ρωσία και έχει προκαλέσει φωτιά. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σπεύδουν για να τη σβήσουν, όπως έκαναν και χθες Πέμπτη (4.5.2023), καθώς πρόκειται για το δεύτερο χτύπημα μέσα σε μόλις 2 ημέρες στο ίδιο μέρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι χθες, το TASS μετέδωσε ότι ένα τηλεκατευθυνόμενο drone «χτύπησε» τομείς αποθήκευσης καυσίμων στο διυλιστήριο πετρελαίου Ίλσκι, όμως οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων μπόρεσαν τη θέσουν υπό έλεγχο και να τη σβήσουν περίπου δύο ώρες αργότερα.

Την περασμένη Τετάρτη, φωτιά ξέσπασε εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων κοντά σε γέφυρα που συνδέει την ενδοχώρα της Ρωσίας με τη χερσόνησο της Κριμαίας, που η Μόσχα προσάρτησε το 2014 από την Ουκρανία, κάτι που η διεθνής κοινότητα δεν αναγνωρίζει.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η τουρκική μοίρα “Κόμπρα” έχει στόχο τις ελληνικές μονάδες επιφανείας στο Αιγαίο-Τρόμος στην Άγκυρα για τις 121 ελληνικές “Οχιές”

Όλα δείχνουν πλέον ότι, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν εξορύξεις στην Α. Μεσόγειο, και για αυτό προσαρμόζουν όλες...
Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...