Κόσμος

Αυτά θα είναι τα αντίποινα της Ρωσίας στη διεύρυνση του ΝΑΤΟ!

Η Μόσχα στηλίτευσε ότι το ΝΑΤΟ κινείτει επιθετικά εναντίον της όχι το αντίθετο.

Το Κρεμλίνο υπεραμύνθηκε σήμερα, Πέμπτη (6/4) της απόφασής του να αναπτύξει τακτικά πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία, απορρίπτοντας την κριτική που ασκήθηκε από τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε δημοσιογράφους, το ΝΑΤΟ είναι αυτό που επεκτείνεται προς τη Ρωσία, όχι το ανάποδο.

Κατά συνέπεια, σύμφωνα με τον κ. Πεσκόφ, η Μόσχα πρέπει να λάβει μέτρα για να υπερασπιστεί τη δική της ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...