Κόσμος

Τουρκία: Πέθανε τελικά ο Τουρκοκύπριος που έμεινε ζωντανός για 132 ώρες κάτω από τα συντρίμμια

Ο Εβρέν Τσιαβντίρ, μέλος της αποστολής της ομάδας βόλεϊ από την Αμμόχωστο, ο οποίος βρέθηκε νωρίτερα ζωντανός, αλλά σοβαρά τραυματισμένος κάτω από τα ερείπια του ξενοδοχείου Isias στο Αντίγιαμαν της Τουρκίας, δεν μπόρεσε να επιβιώσει. Αν και άντεξε 132 ώρες θαμμένος κάτω από τόνους μπετόν δίπλα στη νεκρή σύζυγό του Χαβά και την επίσης νεκρή κόρη τους Ελβίν Τσιαβντίρ, εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ανακοίνωση της λεγόμενης «πρωθυπουργίας» στα κατεχόμενα αναφέρει ότι με αυτόν τον θάνατο, ο αριθμός των Τουρκοκυπρίων θυμάτων στο Αντίγιαμαν έφτασε τους 35, όσοι αρχικά ήταν οι αγνοούμενοι.

Συνολικά στο σεισμό στη Τουρκία έχασαν τη ζωή τους 48 Τουρκοκύπριοι.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρόμος για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του στόλου μας από τους Τούρκους- "Άρον -άρον" ενεργοποιούν το σόναρ ανίχνευσης δυτών "Aras-2023"

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι τα λιμάνια τους στα μικρασιατικά παράλια και οι κρίσιμες σταθερές εγκαταστάσεις παροχής ...