Κόσμος

Τουρκία: Τουρκοκύπριος ζωντανός 132 ώρες κάτω από τα ερείπια

Όπως ανακοίνωσε η λεγόμενη «πρωθυπουργία» στα κατεχόμενα, πρόκειται για τον Εβρέν Τσιαβντίρ, ο οποίος συνόδευε την κόρη του, μαζί με τη γυναίκα του.

Η κόρη του Ελβίν και η σύζυγός του, Χαβά, εντοπίστηκαν νεκρές. Οι σοροί τους δεν έχουν μεταφερθεί ακόμη στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «πρωθυπουργίας» του ψευδοκράτους ο Εβρέν Τζιαβντίρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή της υγείας του είναι κρίσιμη. «Ίνσιαλλαχ (πρώτα ο Θεός) θα καλυτερεύσει η υγεία του», δήλωσε ο λεγόμενη «υπουργός παιδείας», Ναζίμ Τσαβούσογλου που βρίσκεται στο νοσοκομείο μαζί με τον τραυματία.

Συνολικά οι νεκροί Τουρκοκύπριοι πολίτες από τον σεισμό στην Τουρκία είναι 47.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosikos-stratos-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η αρχή του τέλους! Οι Ρώσοι κατέλαβαν το πρώτο ουκρανικό χωριό στην κεντρική περιφέρεια του Ντνιπροπετρόφσκ -Δείτε το σε χάρτες

Ξεκίνησε η ρωσική προέλαση εντός του Ντνιπροπετρόφσκ και ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την...