Κόσμος

Λέκκας από Τουρκία: Οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 50.000

Οι νεκροί από τους σεισμούς στη νότια Τουρκία και τη Συρία ξεπέρασαν τις 20.000, σύμφωνα με τους επίσημους απολογισμούς. 

Μετά από 3 μέρες επιχειρήσεων στην Αντιόχεια, η ελληνική ομάδα διάσωσης στην Τουρκία διατρέχει όλη την σεισμόπληκτη περιφέρεια της Τουρκίας και πηγαίνει σε αδιάβατες περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμα βοήθεια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο καθηγητής Ευθύμης Λέκκας, από το αυτοκίνητο, δήλωσε στο «Σήμερα» ότι τουλάχιστον 10 πόλεις έχουν υποστεί τεράστια καταστροφή, «αυτό που βλέπουμε είναι το κάτι άλλο, δεν μπορούμε να το φανταστούμε. 

Πέντε μέρες μετά τοςυ δύο φονικούς σεισμούς, οι εγκλωβισμένοι στα ερείπια των κτιρίων ανέρχονται σε 80.000 και ο αριθμός των νεκρών – καθώς οι ώρες περνούν και οι ελπίδες για επιζώντες σβήνουν – δυστυχώς θα φτάσει και θα ξεπεράσει τους 50.000. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...