Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Αρχιεπισκοπή Αμερικής: Ταμείο Ανακούφισης και Αρωγής για τους πληγέντες της Τουρκίας και της Συρίας

Στη δημιουργία Ειδικού Ταμείου Ανακούφισης και Αρωγής όσων επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και στη Συρία προχωρά η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, όπως ανακοίνωσε χθες με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν στο ταμείο», σημείωσε, «θα παρασχεθούν με τη βοήθεια των αρμόδιων αρχών στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στις δύο χώρες».

Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου στο τουρκικό προξενείο στη Νέα Υόρκη

Χθες, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος επισκέφθηκε το τουρκικό προξενείο στη Νέα Υόρκη, όπου συναντήθηκε με τον πρόξενο Ρέιχαν Οσγκούρ, στον οποίο εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του για την απώλεια χιλιάδων συνανθρώπων μας στην Τουρκία. Ταυτόχρονα, εξέφρασε την ελπίδα και την ευχή τα σωστικά συνεργεία να μπορέσουν να διασώσουν όσους περισσότερους συνανθρώπους μας είναι εγκλωβισμένοι στα ερείπια.

«Οι προσευχές μου συνοδεύουν τους ήρωες που αγωνίζονται νυχθημερόν στα ερείπια και υπερβάλλουν εαυτούς προκειμένου να σώσουν τους εγκλωβισμένους», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η τουρκική μοίρα “Κόμπρα” έχει στόχο τις ελληνικές μονάδες επιφανείας στο Αιγαίο-Τρόμος στην Άγκυρα για τις 121 ελληνικές “Οχιές”

Όλα δείχνουν πλέον ότι, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν εξορύξεις στην Α. Μεσόγειο, και για αυτό προσαρμόζουν όλες...
Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...