Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 11 νεκροί από πυραυλική επίθεση στο Λουχάνσκ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ο ουκρανικός στρατός εξαπέλυσε επίθεση σε περιοχή του Λουχάνσκ που βρίσκεται υπό τον έλεγχο φιλορωσικών δυνάμεων, όπως μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa) επικαλούμενο το ρωσικό TASS. Άλλοι 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην ίδια επίθεση, στην κοινότητα Λαντρατόφκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι ουκρανικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν αμερικανικά συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων HIMARS για να πλήξουν μη στρατιωτικές υποδομές.

Το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων υπογραμμίζει πως δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...