Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας: Τρία τα σενάρια για την εξέλιξη του πολέμου στην Ουκρανία- Ποιο είναι πιθανό πριν μπει ο χειμώνας

Ο δημοσιογράφος της ''Τσάργκραντ'',  Γιούρι Πρόνκο στην εκποπή "Tsargrad. Main" συζήτησε με τον στρατιωτικό ειδικό Konstantin Sivkov τα σενάρια για την εξέλιξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

Τα τρία σενάρια 

Το πρώτο σενάριο, πάντα σύμφωνα με τον στρατιωτικό εμπειρογνώμονα, προϋποθέτει την παύση των εχθροπραξιών και την απόσυρση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας από τα διοικητικά εδάφη των περιοχών Zaporozhye, Donetsk, Kherson και Lugansk.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εμπειρογνώμονας, πιστεύει ότι η απόφαση για ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπορεί να ληφθεί μετά από μυστικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των αντιπροσωπειών των ουκρανικών και ρωσικών στρατευμάτων στο Ριάντ.

Νωρίτερα, ο εμπειρογνώμονας του Κέντρου Στρατιωτικής Πολιτικής Δημοσιογραφίας, στρατιωτικός αναλυτής Boris Rozhin, δημοσίευσε μηνύματα σχετικά με τέτοιες διαβουλεύσεις νωρίτερα, ιδίως στο κανάλι του στο Telegram.

Το δεύτερο σενάριο, εξαρτάται από την εξέλιξη του πρώτου, δηλαδή, εάν αυτή η συνάντηση δεν στεφθεί με επιτυχία και τα μέρη δεν μπορούν να βρουν σημεία επαφής. Σε αυτή την περίπτωση, η Ρωσία θα προχωρήσει σε μια ποιοτικά νέα φύση του πολέμου.

Ένας πραγματικός πόλεμος πλήρους κλίμακας θα ξεκινήσει! Με βομβαρδισμούς, καταστροφές υποδομών και οτιδήποτε άλλο, τόνισε. 

Το τρίτο σενάριο που είναι και το πιο απαισιόδοξο. Σύμφωνα με αυτόν,'' η κατάσταση θα παραμείνει γενικά η ίδια όπως είναι τώρα. Ταυτόχρονα, η μερική κινητοποίηση δεν θα καταστήσει δυνατή την αλλαγή της κατάστασης στο μέτωπο προς το καλύτερο, αφού θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται οι παλιές μέθοδοι διεξαγωγής NMD''.

Θα φέρει μόνο πρόσθετες απώλειες. Ως αποτέλεσμα, σε δύο ή τρεις μήνες, σύμφωνα με τις προβλέψεις μου, διατηρώντας τις υπάρχουσες τάσεις, τονίζω ότι μια επανάσταση θα συντελεστεί στη Ρωσία, συνόψισε ο Σίβκοφ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Τρέχουν και δεν φτάνουν”: Μετά τις επιθέσεις με Ουκρανικά Drones αποδείχθηκε γυμνή η προστασία των Ρωσικών “πίσω αεροδρομίων”

Τα ουκρανικά UAV προσπάθησαν να επιτεθούν σε πολλά ρωσικά αεροδρόμια στα μετόπισθεν ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τη...