Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Αναδιαμορφώνεται ο Παγκόσμιος χάρτης! Κρεμλίνο: Έτσι θα είναι η Ρωσία μετά την προσάρτηση των εδαφών (Εικόνα)

Το Κρεμλίνο έδειξε πώς θα μοιάζει η Ρωσία μετά την προσάρτηση των νέων εδαφών. Θυμίζουμε ότι αυτό κατέστη δυνατό μετά τα δημοψηφίσματα.

Ένας χάρτης δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο: Πώς θα είναι η χώρα μας εάν προσχωρήσουν σε αυτήν νέα εδάφη. Η εικόνα εμφανίστηκε στο κανάλι Pool #3 Telegram μετά τα δημοψηφίσματα που έγιναν στις περιοχές DPR, LPR, Zaporozhye και Kherson. Ο χάρτης δείχνει τα νέα περιγράμματα της χώρας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφέρεται επίσης ότι ο πληθυσμός της DPR είναι τώρα 4,57 εκατομμύρια άνθρωποι, η LPR - 2,57, η περιοχή Zaporozhye - 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι, η περιοχή Kherson - 0,99 εκατομμύρια άνθρωποι. 

Προκειμένου να γίνει μέρος της Ρωσίας, το 99,23% των ψηφοφόρων ψήφισε στο DPR, το 98,42% στο LPR, το 93,11% στην περιοχή Zaporozhye και το 87,05% στην περιοχή Kherson. Έτσι, άνθρωποι που αποφάσισαν να συνδέσουν τη μοίρα τους για πάντα με τη χώρα μας εξέφρασαν τη στάση τους απέναντι στις ουκρανικές αρχές, που έκαναν τους δικούς τους πολίτες διαπραγματευτικό χαρτί στο «μεγάλο παιχνίδι» των δυτικών ηγετών τους, επισημαίνουν στο tsargrad.tv.

Τι θα ακολουθήσει μετά τα δημοψηφίσματα;

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ μίλησε για τις περαιτέρω ενέργειες της Ρωσίας μετά τα δημοψηφίσματα στις περιφέρειες DPR, LPR, Zaporozhye και Kherson. Θα συνεχιστεί η ειδική επιχείρηση;

Τα δημοψηφίσματα έγιναν και τίθεται το ερώτημα: τι ακολουθεί; Ο Πεσκόφ εξήγησε ότι τουλάχιστον ολόκληρη η επικράτεια της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ πρέπει να απελευθερωθεί. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο εάν το NWO θα μετατραπεί σε αντιτρομοκρατική επιχείρηση.

''Σε κάθε περίπτωση, αυτή μπορεί να είναι μόνο απόφαση του ανώτατου διοικητή και του προέδρου της χώρας'',  απάντησε ο Πεσκόφ.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την επεξεργασία του 100% των ψηφοδελτίων, προέκυψε η ακόλουθη εικόνα των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος:

  • DPR: για -  99,23 %
  • LPR: για -  98,42 %
  • Περιοχή Zaporozhye: για -  93,11 %
  • Περιοχή Kherson: για -  87,05 %

Πολιτικός αναλυτής: Πως τα νέα εδάφη θα είναι χρήσιμα για την Ρωσία 

Ο πολιτικός αναλυτής, Ιβάν Λίζαν είπε πώς τα νέα εδάφη θα ήταν χρήσιμα για τη Ρωσία από οικονομικής άποψεως. 

Παρατήρησε ότι το Κίεβο κατάφερε να καταστρέψει την τελευταία βιομηχανία στις περιοχές Kherson και Zaporozhye, και τώρα αυτές είναι κυρίως αγροτικές περιοχές.

Μιλώντας στο πρόγραμμα  "Χωρίς λογοκρισία" στο κανάλι Tsargrad, αξιολόγησε τις οικονομικές δυνατότητες των περιοχών Kherson και Zaporozhye, όπου έληξαν τα δημοψηφίσματα για την ένταξη στη Ρωσία.

Πολλά είναι γνωστά για τις λαϊκές δημοκρατίες του Donbass και αυτές οι περιοχές έγιναν το επίκεντρο της προσοχής των εγχώριων μέσων ενημέρωσης μόνο με την έναρξη της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία. Ο εμπειρογνώμονας τόνισε ότι από την άποψη της οικονομίας, αυτές οι περιοχές θα πρέπει να θεωρούνται κατά κύριο λόγο αγροτικές περιοχές.

Δυστυχώς, αυτά τα εδάφη τα τελευταία 30 χρόνια, όταν ήταν υπό τον έλεγχο του Κιέβου, έχουν χάσει σχεδόν εντελώς το βιομηχανικό δυναμικό τους, δήλωσε. 

Ίσως κάτι άλλο να ''αστράφτει'' στη Μελιτόπολη.  Ο αριθμός των επιχειρήσεων που λειτουργούν μπορεί να μετρηθεί στα δάχτυλα του ενός χεριού. Όλα τα άλλα είναι νεκρά, σημείωσε ο Ivan Lizan.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η επιταχυνόμενη υποβάθμιση ξεκίνησε την περίοδο μετά το πραξικόπημα, όταν κατέστη επικερδής η εισαγωγή μεταχειρισμένων ξένων αυτοκινήτων από την Ευρώπη που δεν περνούσαν από τον εκτελωνισμό. Ήταν αυτές οι «ευρωπινακίδες», όπως ονομάζονται αυτά τα αυτοκίνητα στη Νεζαλέζναγια, που κατέστρεψαν τελικά την ουκρανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Επομένως, τώρα οι περιφέρειες Kherson και Zaporozhye είναι κυρίως αγροτικές περιοχές. Σύμφωνα με στοιχεία για το 2021, συνολικά, αυτές οι οντότητες παρείχαν περίπου το 10% της συνολικής παραγωγής σιτηρών στην Ουκρανία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Τρέχουν και δεν φτάνουν”: Μετά τις επιθέσεις με Ουκρανικά Drones αποδείχθηκε γυμνή η προστασία των Ρωσικών “πίσω αεροδρομίων”

Τα ουκρανικά UAV προσπάθησαν να επιτεθούν σε πολλά ρωσικά αεροδρόμια στα μετόπισθεν ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τη...