Κόσμος

Ο Ερντογάν στο Σότσι για συνομιλίες με τον Πούτιν

Ταξίδι στο Σότσι πραγματοποιεί ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν. Στο επίκεντρο των συνομιλιών θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις Τουρκίας – Ρωσίας, όπως και διεθνή και περιφερειακά θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Σύμφωνα με την τουρκική προεδρία, Ερντογάν και Πούτιν θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση, ενώ θα διευθύνουν τις συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Η επίσκεψη εργασίας του Ερντογάν θα διαρκέσει μία ημέρα. Στην ατζέντα της συνάντησης βρίσκεται η Συρία και ο πόλεμος στην Ουκρανία. Επίσης, θα συζητηθούν ζητήματα που σχετίζονται με την οικονομία, το εμπόριο και την ενέργεια και τρόποι για την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας.

Είναι η δεύτερη κατ’ ιδίαν συνάντηση Πούτιν και Ερντογάν μέσα σε 17 ημέρες, καθώς τον Ιούλιο συναντήθηκαν στην Τεχεράνη, όπου είχαν τριμερείς επαφές και με τον πρόεδρο του Ιράν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Εκσυγχρονίζονται οι ΕΔ! Μοίρες μη επανδρωμένων αεροσκαφών UCAV Talos 2 και Γρύπας το αντίδοτο στη “Γαλάζια Πατρίδα” και τη “Μεγάλη Ρούμελη”

Οφείλουμε να περάσουμε στο στάδιο της ισοδύναμης κρούσης κατά των μικρασιατικών παραλίων με γενικευμένο τρόπο κατά των...