Στο πρόγραμμα «60 λεπτά», στην ρωσική κρατική τηλεόραση, παρευρέθηκε για ακόμη μια φορά ο Ρώσος βουλευτής Alexei Zhuravliov, βουλευτής της Δούμας, πρόεδρος του εθνικιστικού πολιτικού κόμματος του Ροντέν.
Ο πολιτικός, ντυμένος με στρατιωτικό πουκάμισο και ποζάροντας μπροστά σε μια ερειπωμένη πόλη της Ουκρανίας, είπε τα εξής: ''Οι άνθρωποι που συναντώ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σε αυτούς που θέλουν πόλεμο και σε αυτούς που θέλουν μεγαλύτερο πόλεμο! Οι πολίτες θέλουν να επεκταθεί η σύγκρουση στις χώρες του ΝΑΤΟ''.
Το βίντεο με τα όσα ειπώθηκαν, δημοσίευσε στο Twitter η Τζούλια Ντέιβις, αναλύτρια που ειδικεύεται στην προπαγάνδα του Κρεμλίνου.
Στην συνέχεια, πρόσθεσε ο Zhuravliov: «Πιστεύουν πραγματικά αυτά τα καθάρματα ( Αμερικανοί) ότι θα αλλάξουν τα πράγματα εδώ;», στέλνοντας τα όπλα τους!.