Κόσμος

Πανικός σε παραλία της Ισπανίας: Αγριογούρουνο δάγκωσε γυναίκα

Αντιμέτωποι με ένα θέαμα που σίγουρα δεν περίμεναν να αντικρίσουν ήρθαν οι λουόμενοι σε παραλία της Κόστα ντελ Σολ της Ισπανίας. Συγκεκριμένα, ενώ απολάμβαναν τη θάλασσα και τον ήλιο είδαν μπροστά τους ένα αγριογούρουνο να βγαίνει με ορμή από τη θάλασσα.

Οι τουρίστες και λουόμενοι έβαλαν τις φωνές από το θέαμα και άρχισαν να κρύβονται από το αγριογούρουνο το οποίο έτρεχε κατά μήκος της παραλίας.

Στα πλάνα τα οποία έχουν καταγραφεί, φαίνεται η άμεση αντίδραση των ναυαγοσωστών οι οποίοι κατάφεραν να διώξουν το ζώο από την παραλία. Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό πως το αγριογούρουνο κατέληξε στη θάλασσα, εικάζεται όμως ότι βρισκόταν στο κοντινό πάρκο Serra Gelada και το οποίο εκτείνεται στις περιοχές Benidorm, Alfaz del Pi και Altea. 

Από το εξαγριωμένο αγριογούρουνο τραυματίστηκε μια γυναίκα την οποία το ζώο δάγκωσε ενώ εκείνη έκανε ηλιοθεραπεία. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα της ενώ της χορήγησαν προληπτικά αντιβίωση.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ukrania-hpa
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόναχο: «Ναυάγησαν» οι διαπραγματεύσεις Ουκρανίας-ΗΠΑ για τα ορυκτά - Η πρόταση που έκανε ο Ζελένσκι και δεν άρεσε καθόλου στον Αμερικανό αντιπρόεδρο Βανς

Το τετ-α-τετ Ζελένσκι και Βανς θα έχει συνέχεια, αφού δεν επιτεύχθηκε κάποια τελική συμφωνία στο Μόναχο