Κόσμος

Γυναίκα δαγκώθηκε από την πιο δηλητηριώδη αράχνη της Βρετανίας

Η Delyth Hughes ένιωσε κάτι να σέρνεται στο πόδι της καθώς καθόταν δίπλα στον πατέρα της στο τρακτέρ του στο οικογενειακό αγρόκτημα στο Flintshire της Ουαλίας.

Μια μητέρα που έμεινε στην αγωνία μετά το δάγκωμα από αυτό που υποπτεύεται ότι είναι ψεύτικη αράχνη χήρα προέτρεψε τους άλλους να ζητήσουν επειγόντως ιατρική βοήθεια αν υποφέρουν από παρόμοια πληγή.

Οι ψεύτικες χήρες μπορούν να προσφέρουν ένα επώδυνο δάγκωμα - αν και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι πιο σοβαρό από το τσίμπημα μιας σφήκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλά δεν κατάλαβε ότι είχε δαγκωθεί από αυτό που υποπτευόταν παρά μόνο ώρες αργότερα, όταν αισθάνθηκε ναυτία και ζάλη και εντόπισε δύο μικροσκοπικές πληγές από τρυπήματα.

Τις ημέρες που ακολούθησαν, έχασε την αίσθηση στο πόδι της και άρχισε να υποφέρει από ανελέητα τσιμπήματα.

Και τα χειρότερα θα ακολουθούσαν, καθώς το δάγκωμα μελάνιαζε και πρηζόταν καθώς γέμιζε με πύον.

Η 29χρονη, η οποία έχει δύο παιδιά, παροτρύνθηκε από φίλους και συγγενείς να ζητήσει ιατρική βοήθεια - και δήλωσε στην Daily Post ότι είναι "ευτυχής" που το έκανε.

 "Θα μπορούσε να είχε τελειώσει με διαφορετική ιστορία για μένα αν το δηλητήριο είχε εξαπλωθεί στο σώμα μου".

Παρά το γεγονός ότι δεν αισθάνθηκε καμία αίσθηση τσιμπήματος, ούτε εντόπισε αράχνη, ο πόνος στο πόδι της άρχισε να γίνεται "πολύ επώδυνος" μετά την επίσκεψη στη φάρμα.

" Πονάγε άσχημα και άρχισα να νιώθω ναυτία. Είχα έναν τρομερό πονοκέφαλο και υπέφερα από ζαλάδες", είπε.

Στη συνέχεια διαπίστωσε δύο μικροσκοπικές πληγές από τρύπημα και μώλωπες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ