Κόσμος

Καθηγητής Συρίγος: Η εικόνα του πολέμου είναι πιο δυνατή από χιλιάδες άρθρα για τον πόλεμο (Βίντεο)

Η εικόνα του πολέμου είναι πιο δυνατή από χιλιάδες άρθρα για τον πόλεμο δηλώνει ο καθηγητής διεθνούς δικαίου Άγγελος Συρίγος, στον Alpha Radio 98.9.

Ο καθηγητής τονίζει ότι και σε άλλους πολέμους και συγκρούσεις είχαμε περιστατικά βιαιότητας αλλά στην Ουκρανία είναι η πρώτη φορά που έχουμε τόσο μεγάλη κάλυψη από μέσα και οι εικόνες που έρχονται και είναι συγκλονιστικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρόθεση της Ρωσικής πλευράς είναι να επιτύχει κάποιους στόχους και μετά να μπει σε ουσιαστική διαπραγμάτευση σημειώνει ο καθηγητής για την εξέλιξη της Ουκρανικής σύγκρουσης.

Με βάση αυτό το δεδομένο δεν θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις άμεσα. Η Ουκρανική αντίσταση άλλαξε τα δεδομένα συμπληρώνει ο καθηγητής. Ακόμα και η δύση αναγκάστηκε να δράσει βλέποντας την αντίσταση των Ουκρανών. 

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Μια σταλιά ιστορία και επικαιρότητα 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ