Κόσμος

Υεμένη: Νεκρός πρώην συνεργάτης του Οσάμα Μπιν Λάντεν μετά από αεροπορική επίθεση των ΗΠΑ

Με ανακοίνωσή της, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα (ΑΚΑΧ) αναφέρει το θάνατο του στελέχους της και πρώην συνεργάτη του Οσάμα μπιν Λάντεν, μετά την αεροπορική επίθεση των ΗΠΑ στην Υεμένη, κάτι που επιβεβαίωσε και η διευθύντρια του κέντρου SITE Intelligence Group, το οποίο παρακολουθεί συστηματικά τη δραστηριότητα τζιχαντιστικών και άλλων εξτρεμιστικών οργανώσεων στο Διαδίκτυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τη Ρίτα Κατς, η ΑΚΑΧ δεν διευκρίνισε ούτε το πότε, ούτε το πού σκοτώθηκε ο Σάλεχ μπιν Σαλίμ μπιν Ουμπάιντ Αμπολάν, γνωστός επίσης ως Αμπού Ομάιρ αλ Χαντράμι, πρώην συνεργάτης του ηγέτη της Αλ Κάιντα, γεγονός που η ίδια χαρακτήρισε «παράξενο» μέσω Twitter.

Η ίδια, πρόσθεσε τις πληροφορίες πως τη 14η Νοεμβρίου 2021 οι ΗΠΑ προχώρησαν σε αεροπορικό πλήγμα στην Υεμένη που είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία μέλη της ΑΚΑΧ.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε