Κόσμος

Περού: Εργάτης κουβαλάει μαζί τον σκύλο του ενώ καθαρίζει τζάμια στο δρόμο

Εκτός από το ότι είναι οι καλύτεροί μας φίλοι, τα σκυλιά είναι επίσης πιστοί σύντροφοί μας και παρόλο που πολλοί από εμάς στεναχωριόμαστε να τα αφήνουμε μόνα τους όταν πηγαίνουμε στη δουλειά, υπάρχουν και εκείνοι που έχουν την τύχη να είναι μαζί τους ανά πάσα στιγμή, όπως αποδεικνύεται από νεαρό άνδρα που κουβαλούσε το κουτάβι του, ενώ ασκούσε τις εργασιακές του δραστηριότητες. 

Η εικόνα του νεαρού άνδρα να κρατά το κουτάβι του στην πλάτη του ενώ καθάριζε ένα παρμπρίζ, έχει ανατρέψει τα κοινωνικά δίκτυα όπου εκατοντάδες χρήστες του Διαδικτύου έχουν χειροκροτήσει την τρυφερή και αξιολάτρευτη χειρονομία. 

Φορτίο σκυλιών κατά την εργασία

Μέσα από ένα βίντεο tiktok κυκλοφόρησε αυτή η αξιολάτρευτη στιγμή, στο κλιπ μπορείτε να δείτε τον πλανόδιο εργάτη να  κουβαλάει στην πλάτη του τον σκύλο του, ενώ καθάριζε το παρμπρίζ ενός μαύρου φορτηγού, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι το φανάρι ήταν κόκκινο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην αρχή, ο νεαρός φαινόταν μόνο να κάνει τη δουλειά του  αλλά όταν γύρισε αποκάλυψε το κεφάλι του μικρού του κουταβιού, που ακούμπαγε πολύ ήρεμα στην κουκούλα του φούτερ του. 

Σύμφωνα με τον χρήστη που μοιράστηκε ένα τόσο όμορφο βίντεο, η μοναδική σκηνή απαθανατίστηκε στους δρόμους του Περού, αλλά οι τρυφερές εικόνες έχουν ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου. 

 

Μέχρι στιγμής το μοναδικό βίντεο έχει περισσότερες από 39 χιλιάδες αναπαραγωγές και εκατοντάδες χρήστες του Διαδικτύου έχουν χειροκροτήσει την ευγενή χειρονομία του νεαρού, ο οποίος παρότι δούλευε στους δρόμους, δεν εγκατέλειψε το μικρό ζώο. 

Δείτε το βίντεο: 

https://youtu.be/Lm0L43FJC9o

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ