Κόσμος

Γαλλία: Ο ηθοποιός Σαΐντ Μπογκοτά "έφαγε" 16 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα δολοφονίας 17χρονου

Δύο συνεργοί του, που συμμετείχαν στις πράξεις αυτές, καταδικάστηκαν επίσης σε κάθειρξη 10 και 13 ετών. Ένας ανήλικος, που κατηγορήθηκε για συνέργεια, απαλλάχθηκε.

Ο μικρόσωμος ηθοποιός καταδικάστηκε για τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε έναν μαθητευόμενο μηχανικό, τον νέο σύντροφο της πρώην φίλης του.

Το θύμα απήχθη τον Δεκέμβριο του 2018 και μεταφέρθηκε στο υπόγειο του κτιρίου όπου κατοικούσε ο Μπογκοτά. Μαζί με τους συνεργούς του, ο ηθοποιός τον ανάγκασε να πιει οξύ και του έριξε στο πρόσωπο δακρυγόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν μια γειτόνισσα ανησύχησε από τον θόρυβο, μετέφεραν τον 17χρονο, που είχε τυφλωθεί και δυσκολευόταν να ανασάνει, σε ένα απομονωμένο χωράφι. Εκεί συνέχισαν να τον κακοποιούν, πυροβολώντας τον στο κεφάλι, από μικρή απόσταση, με ένα όπλο με πλαστικά σφαιρίδια. Ο Μπογκοτά παραδέχτηκε ότι τον χτύπησε καμιά εικοσαριά φορές στο κεφάλι με έναν κοτσαδώρο.

Αφού τον έλουσαν με βενζίνη και προσπάθησαν να τον κάψουν, ο νεαρός είπε ότι άκουσε τον ηθοποιό να λέει: «Τώρα που είδε το κεφάλι μου, πρέπει να τον τελειώσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την περασμένη Τετάρτη, ο Μπογκοτά παραδέχτηκε ότι ήθελε να σκοτώσει τον έφηβο, όμως, δύο ημέρες αργότερα ανακάλεσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ