Κόσμος

Γαλαζοαίματα προβλήματα: Η κόρη των Μέγκαν και Χάρι εκτός λίστας διαδόχων

Νέα προβλήματα, διαδικτυακά αυτή τη φορά, αντιμετωπίζει η σχέση των έκπτωτων Σάσεξ με το Μπάκιγχαμ. Αφορμή η κόρη τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα, που αν και επτά εβδομάδων, δεν έχει πάρει την αρμόζουσα θέση στη λίστα διαδοχής της βασιλικής οικογένεια.

Η κόρη των Μέγκαν και Χάρι γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου στις ΗΠΑ. Με βάση το πρωτόκολλο είναι όγδοη στη σειρά διαδοχής. Ωστόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στην όγδοη θέση παραμένει το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας, ο πρίγκιπας Άντριου, αν και το όνομα της Λίλιμπετ πρέπει να προστεθεί κάτω από αυτό του αδελφού της Άρτσι, που βρήκε την ανάλογη «βασιλική» θέση μόλις 15 ημέρες αφότου γεννήθηκε το 2019.

Ακόμη πιο γρήγορα προστέθηκε στη λίστα το όνομα του μικρού πρίγκιπα Λούις, του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, μόλις 12 ημέρες αφότου γεννήθηκε.

Μέγκαν και Χάρι θέλουν βασιλική βάπτιση με την Ελισάβετ παρούσα


Η γέννηση της Λίλιμπετ Νταϊάνα, ονόματα που δόθηκαν προς τιμήν της βασίλισσας αλλά και της μητέρας του Χάρι, έγινε λίγο αφότου οι γονείς της έδωσαν την διάσημη πλέον εκρηκτική συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Αμέσως μετά η ένταση ανάμεσα στους Σάσεξ και το παλάτι κλιμακώθηκε ακόμη περισσότερο. Το ζευγάρι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο Άρτσιδεν είχε πάρει τον τίτλο του πρίγκιπα, ενώ καταλόγισαν ρατσισμό στο παλάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Πάντως, εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ ανέφερε, σε σχέση με τη μη «αναγνώριση» της Λίλιμπετ Νταϊάνα ότι η ιστοσελίδα της Βασιλικής Οικογένειας ανανεώνεται περιοδικά. Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες επιμένουν ότι Μέγκαν και Χάρι θέλουν να της κάνουν βασιλική βάπτιση, όπως και ο αδερφός της Άρτσι. Μάλιστα γνώστες των παρασκηνίων της βασιλικής οικογένειας υποστηρίζουν ότι στα χνάρια του αδερφού της, η Λίλιμπετ Νταϊάνα θα μπορούσε να βαφτιστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, με τη βασίλισσα Ελισάβετ παρούσα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...