Κόσμος

Aγρότισσα με ακρωτηριασμένα δάχτυλα έχει γίνει διάσημη στο TikTok

Η νεαρή γυναίκα ασχολείται με θέματα όπως ο πόνος του "μέλους φάντασμα" - την αίσθηση του κομμένου μέλους που εξακολουθούν να έχουν πολλοί ακρωτηριασμένοι – αλλά και πώς λειτουργούν τα προσθετικά της δάχτυλα.

Σε ένα από τα πιο πρόσφατά βίντεό της, η νεαρή αγρότισσα εξηγεί ότι όχι μόνο νιώθει πόνο στα κομμένα δάχτυλά της, αλλά αισθάνεται κι άλλα πράγματα.

"Συχνά νιώθω ότι τα κομμένα μου δάχτυλα στάζουν νερό και άλλες φορές θέλω σαν τρελή να τους κάνω κρακ" λέει χαρακτηριστικά η Νατάσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν κάποιος τη ρωτάει: "πώς έχασες τα δάχτυλά σου;" η γυναίκα απαντά με χιούμορ: "Δεν τα έχασα είναι στην κατάψυξη στο ψυγείο μου!".

Ο τρόπος με τον οποίο η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει τον ακρωτηριασμό της κάνει τους χρήστες των social media να θαυμάζουν το θάρρος και την αυτοπεποίθησή της.

https://www.tiktok.com/trending?referer_url=https%3A%2F%2Fsputniknews.gr%2F20210723%2Fviral-akrotiriasmeni-agrotissa-perigrafei-pos-einai-i-zoi-me-ta-vionika-dahtyla-tis-binteo-15780475.html&referer_video_id=6985002394794986758&refer=embedhttps://www.tiktok.com/trending?referer_url=https%3A%2F%2Fsputniknews.gr%2F20210723%2Fviral-akrotiriasmeni-agrotissa-perigrafei-pos-einai-i-zoi-me-ta-vionika-dahtyla-tis-binteo-15780475.html&referer_video_id=6985006013606923526&refer=embed

"Πόσο τέλειο είναι αυτό το χέρι!" σχολίασε κάποιος χρήστης, με πολλούς άλλους να δείχνουν ότι συμφωνούν μαζί του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τη νεαρή αγρότισσα, τα τεχνητά δάχτυλά της δεν είναι μηχανικά, αλλά λειτουργούν με τις κινήσεις του χεριού της.

Όπως λέει η ίδια, το ότι δεν έχουν μηχανισμό της επιτρέπουν να τα φοράει και στο μπάνιο ή όταν πηγαίνει για κολύμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Όποιος είδε το βίντεο, σίγουρα έκανε κρακ στα δάχτυλά του!" έγραψε με χιούμορ κάποιος σχολιαστής.

"Εντάξει, αλλά αυτός ο μηχανισμός στο χέρι σου μοιάζει τόσο ζόρικος!" λέει ένας άλλος.

"Έχει και τα πλεονεκτήματά του! Ας πούμε, δεν χρειάζεται να ανησυχείς ότι θα τρυπήσεις το δάχτυλό σου με τη βελόνα όταν ράβεις" γράφει κάποιος σχολιαστής με παράξενη αίσθηση του χιούμορ.

"Το χειρότερο απ’ όλα είναι που δεν μπορείς να κάνεις κρακ στα δάχτυλά σου!" λέει ένας άλλος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ